Forn Franquesa preveu augmentar un 5% la venda de coques de Perafita aquest Sant Joan

L’empresa estima que augmentarà un 5% la venda de les seves coques de Perafita que comercialitza arreu de Catalunya gràcies a l’ampliació de la seva xarxa de distribució i la incorporació de noves botigues pròpies.

De cara a la revetlla de dilluns vinent, les coques de Perafita que tindran més demanda seran “la coca especial de crema, fruita, llardons i xocolata i la clàssica de forner i anís”.

Acaba de llançar el seu primer catàleg que inclou l’amplíssima gamma de productes que elabora com coques dolces i salades, coques de pasta de full, pans, brioxeria, pastisseria, pizzes de pagès, empanades, etc.

Forn Franquesa preveu obrir una segona botiga a Barcelona a finals d’agost que estarà situada a la Gran Via.

Perafita, juny de 2014.- L’artesà alimentari Forn Franquesa preveu augmentar un 5% la venda de les seves conegudes coques de Perafita que ven arreu de Catalunya per la revetlla de Sant Joan gràcies sobretot “a l’ampliació de la xarxa de distribució i la incorporació de noves botigues pròpies”, comenta Elisabet Franquesa, directora comercial i de màrqueting. L’empresa ha volgut aprofitar aquest Sant Joan per llançar el seu primer catàleg que inclou tots els productes que comercialitza.

“El fet d’haver sumat dos nous establiments propis l’últim any i mig, un a la Sagrada Família de Barcelona i l’altra a la Rambla de Girona, ens fa ser optimistes i contemplar unes previsions de venda a l’alça”, explica Franquesa. També creu que hi ha “una certa reactivació de l’economia que ajuda a vendre més”. Segons ella, de cara a la revetlla de dilluns vinent, les coques de Perafita que tindran més demanda seran “la coca especial de crema, fruita, llardons i xocolata i la clàssica de forner i anís”.

L’empresa ha volgut fer coincidir un dels moments de l’any de més demanda com Sant Joan amb el llançament del seu primer catàleg que inclou l’amplíssima gamma de productes que elabora com coques dolces i salades, coques de pasta de full, pans, brioxeria, pastisseria, pizzes de pagès, empanades, etc. El document també inclou una cronologia dels fets més destacats de la història de Forn Franquesa, des de la fundació per part de Lluís Franquesa al 1952 a Perafita com a forn de poble fins a l’actualitat.

Segona botiga a Barcelona
Forn Franquesa preveu obrir una nova botiga a Barcelona a finals d’agost que estarà situada a la Gran Via després de la bona resposta de la que té a l’Eixample, concretament al barri de Sagrada Família, des de principis de 2013. Serà el seu cinquè establiment que se suma al que va inaugurar a Girona a finals de l’any passat, a l’altre de la capital catalana i als de Platja d’Aro i Perafita. Forn Franquesa segueix tenint una àmplia presència en fires i mercats de tot Catalunya, un dels canals principals de distribució dels seus productes.

Per a més informació:
Monmar Comunicació, E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 · info@monmar.net.

ndp_Forn Franquesa preveu augmentar un 5% la venda de coques de Perafita aquest Sant Joan ndp_Forn Franquesa preveu augmentar un 5% la venda de coques de Perafita aquest Sant Joan

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions