La llibretera de L’Espolsada Fe Fernández i l’editor de Núvol Bernat Puigtobella reben el premi Memorial Pere Rodeja

A l’acte de lliurament, Fernández ha declarat estar molt contenta amb el premi que considera “un reconeixement del sector” mentre que Puigtobella n’ha fet “un agraïment plural perquè és en nom de molta gent que fa el diari digital Núvol”.

El portaveu del jurat Guillem Terribas ha destacat de Fernández “el mèrit d’haver-se sabut fer un nom a tot Catalunya des de L’Espolsada, a Les Franqueses del Vallès, en només set anys”. Sobre Puigtobella, ha dit que el guardó reconeix “la fantàstica feina duta a terme per la promoció del llibre des del diari digital Núvol”.

El jurat del premi ha estat format pels llibreters Guillem Terribas i Lluís Morral, els editors Berta Bruna i Oriol Ponsatí-Murlà, el periodista Jordi Nopca, la bibliotecària Marta Morera i el secretari tècnic del Gremi de Llibreters Marià Marín.

ndp_La llibretera de L\'Espolsada Fe Fernández i l\'editor de Núvol Bernat Puigtobella reben el premi Memorial Pere Rodeja ndp_La llibretera de L\'Espolsada Fe Fernández i l\'editor de Núvol Bernat Puigtobella reben el premi Memorial Pere Rodeja

VEURE TOT L’ÀLBUM DE FOTOS DEL LLIURAMENT

P6306520

P6306557

P6306566

P6306570

P6306596

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions