Un 60% d’alumnes de formació ocupacional de la UIER acaba inserint-se al mercat laboral

“A data d’avui ja hi ha un 20% dels alumnes que treballa”, comenta Josep Pascal, gerent de la UIER, en l’acte de lliurament del certificat de professionalitat.

Els quatre cursos, que s’han impartit des de desembre de 2013 fins a juliol d’aquest any, han permès als alumnes adquirir coneixements en àrees com la gestió administrativa i les tècniques comercials i de venda.

“L’obligació de realitzar pràctiques dins les empreses dóna l’oportunitat als alumnes d’acostar-se al món laboral i els obre les portes a un possible contracte”, afirma Montse Anglada, coordinadora de l’Àrea d’Ocupació.

Ripoll, agost de 2014.- La Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) ha lliurat recentment el certificat de professionalitat a la trentena d’alumnes que ha acabat els seus cursos de formació ocupacional. “A data d’avui ja hi ha un 20% dels alumnes que treballa però de cares a setembre haurem arribat a un 60%, percentatge que ens hem compromès aconseguir i, a més, en tasques relacionades amb el cursos realitzats”, comenta Josep Pascal, gerent de la UIER. Els diplomas s’han entregat en un acte amb l’assistència d’alumnes, professors i representants de la UIER.

Els quatre cursos, que s’han impartit des de desembre de 2013 fins a juliol d’aquest any, han permès als alumnes adquirir coneixements en àrees com la gestió administrativa i les tècniques comercials i de venda. Han inclòs una part teòrica i una altra de pràctica obligatòria que ha consistit en un període treballant en una empresa de la comarca. “L’obligació de realitzar pràctiques dins les empreses dóna l’oportunitat als alumnes d’acostar-se al món laboral i els obre les portes a un possible contracte”, afirma Montse Anglada, coordinadora de l’Àrea d’Ocupació. Una vintena de professors, especialistes en les matèries de cada curs, han estat els encarregats de donar les classes. A l’acte de lliurament, apart de Pascal també hi han assistit el vicepresident de la UIER Jaume Romeu i el delegat de la Cambra de Comerç de Girona al Ripollès Joan Vilalta.

Títol oficial
El certificat de professionalitat és un títol oficial que enllaça amb els cicles formatius homologats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat i que acredita, a qui l’obté, les competències necessàries per al desenvolupament de l’activitat per la qual s’ha realitzat el curs. La UIER intenta adaptar la formació de les persones que busquen feina a les necessitats de les empreses de la comarca després d’estudiar-ne les seves necessitats reals. Per a dur a terme la inserció laboral dels seus alumnes, la UIER disposa de serveis com una borsa de treball i els convenis de cooperació amb les empreses.

Més informació:
· MONMAR COMUNICACIÓ · E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531(whatsapp) · info@monmar.net
· Montse Anglada, coordinadora Àrea d’Ocupació · Tel. 972 30 31 11 · rocupacio@uier.org
· Unió Int. i Empresarial del Ripollès (UIER) · c/Macià Bonaplata, 4 Ripoll · 972 30 31 11 · uier@uier.org

ndp_Un 60% d\'alumnes de formació ocupacional de la UIER acaba inserint-se al mercat laboral ndp_Un 60% d\'alumnes de formació ocupacional de la UIER acaba inserint-se al mercat laboral

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions