Forn Franquesa aposta per ampliar la seva xarxa de botigues i obre un nou establiment a Barcelona

Amb l’establiment, situat al barri de Sants, l’empresa vol augmentar la distribució dels seus productes artesans a la Ciutat Comtal i potenciar la xarxa de botigues pròpies.

S’hi poden trobar tota la gamma de coques de Perafita així com la brioixeria, pans de pagès i pastisseria de Forn Franquesa. A banda, compta amb una cafeteria i un espai de degustació i, com a novetat, amb un petit obrador.

És el cinquè establiment de la seva xarxa de botigues i se suma als ja existents de l’Eixample barcelonès, concretament al barri de Sagrada Família, i Girona, ambdós oberts al 2013; Platja d’Aro, al 2012; i Perafita, el primer de tots, al 2008.

Barcelona, setembre de 2014.- Forn Franquesa ha inaugurat recentment la seva segona botiga a Barcelona. Amb l’establiment, situat al barri de Sants, l’empresa vol augmentar la distribució dels seus productes artesans a la Ciutat Comtal i potenciar la xarxa de botigues pròpies. “L’èxit de les botigues i l’acceptació dels nostres productes a les grans ciutats com Barcelona i Girona és un fet que no volem desaprofitar per poder créixer”, constata Elisabet Franquesa, directora comercial i de màrqueting.

La botiga, d’uns 65 m2, segueix la línia de decoració i interiors de la resta, obra de l’estudi de Jordi Ginabreda, amb tons càlids, els productes il·luminats i la marca identificable a l’exterior. S’hi poden trobar tota la gamma de coques de Perafita, el seu producte estrella, així com la brioixeria, pans de pagès i pastisseria que elabora Forn Franquesa amb un procés artesanal que ha mantingut durant tres generacions. A banda, compta amb una cafeteria i un espai de degustació i, com a novetat, amb un petit obrador on s’elaboren productes que es poden fer a l’instant. “La nostra intenció és vendre també a cafeteries i establiments de la zona que puguin estar interessats en productes com els nostres amb una molt bona relació qualitat-preu”, explica Franquesa.

Forn Franquesa ha escollit el barri de Sants “per l’afluència de gent i turistes i per l’escassa oferta de productes artesans de qualitat”. És el cinquè establiment de la seva xarxa de botigues i se suma als ja existents de l’Eixample barcelonès, concretament al barri de Sagrada Família, i Girona, ambdós oberts al 2013; Platja d’Aro, al 2012; i Perafita, el primer de tots, al 2008. “Estem satisfets amb l’aposta d’obrir botigues com a línia de negoci alternativa a la venda de mercats i fires iniciada ja fa uns anys i per això hi seguirem invertint”, afirma Franquesa, que no descarta noves obertures en el pròxim futur.

Sobre Forn Franquesa
Fundada per Lluís Franquesa al 1952 com un petit forn de poble, Forn Franquesa s’ha convertit en els seus més de 60 anys d’història en una empresa referent en el sector dels productes de proximitat associada a la marca coques de Perafita. Compta amb una quarentena de treballadors, una xarxa de botigues pròpies i punts de venda a comarques com Osona i el Bages. A banda, té una important presència en les principals fires i mercats de Catalunya. Els últims anys ha apostat per diversificar el negoci obrint una xarxa d’establiments propis i la casa rural Ca L’Estamenya.

Per a més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa de Forn Franquesa
E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected].

ndp_Forn Franquesa aposta per ampliar la seva xarxa de botigues i obre un nou establiment a Barcelona ndp_Forn Franquesa aposta per ampliar la seva xarxa de botigues i obre un nou establiment a Barcelona

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions