L’Associació de Majoristes de Mercavallès veu “imprescindible” la reforma del mercat per “reforçar-ne la competitivitat”

Amb la remodelació, l’associació veu satisfeta una de les seves “principals reivindicacions” per tal de seguir comptant amb “un mercat dinàmic, en un enclavament estratègic i amb preus competitius”, com afirma Vicenç Ramia, el seu president.

“La reforma del mercat ajudarà a potenciar el seu rol de dinamitzador econòmic de la zona”, afirma Ramia.

Des de l’associació es reivindica la tasca de l’entitat des del punt de vista econòmic “que ha ajudat en gran mesura a tirar endavant el projecte de reforma”.

Terrassa, 9 de desembre de 2014.- L’Associació de Majoristes de Mercavallès creu que és “imprescindible” dur a terme el projecte de reforma del mercat, que s’hauria de començar a executar a principis de 2015, perquè “n’assegura la continuïtat i en reforça la competitivitat”, com afirma Vicenç Ramia, el seu president. Amb una inversió de mig milió d’euros, les obres suposaran un actualització de les instal·lacions, una millora de la seva imatge i també un estalvi en el consum energètic.

Amb la remodelació, que es durà a terme sota la coordinació del Consell Comarcal del Vallès Occidental, l’associació veu satisfeta una de les seves “principals reivindicacions” dels últims anys per tal de seguir comptant amb “un mercat dinàmic en un enclavament estratègic i amb preus competitius”. “La reforma del mercat ajudarà a potenciar el seu rol de dinamitzador econòmic de la zona”, afirma Ramia. Des de l’associació es reivindica la tasca de l’entitat des del punt de vista econòmic “que ha ajudat en gran mesura a tirar endavant el projecte de reforma”.

El projecte, ara en la seva fase d’adjudicació, suposarà una remodelació important de l’edifici central del mercat que canviarà d’imatge gràcies a actuacions com el revestiment de la façana, la instal·lació d’un nou paviment i la millora de les condicions dels espais per a la venda. També aposta per l’eficiència energètica amb la substitució de la il·luminació actual per un sistema led que permeti reduir la factura de la llum. A la zona d’aparcament i serveis de l’exterior, també està previst la reparació de la tanca del perímetre, pintar les portes d’accés i senyalitzar els circuits dels vianants, entre altres.

Mercavallès, un mercat majorista amb emplaçament estratègic
Fundat l’any 1972, Mercavallès és a l’actualitat el segon mercat majorista més important de Catalunya, amb una quarentena d’empreses que comercialitzen prop de 73.000 tones anuals de fruita, verdura, productes carnis i d’alimentació en general. La seva privilegiada situació, al costat de l’AP-7 i a prop de l’aeroport i del port de Barcelona, junt amb l’aposta per oferir un producte fresc i de qualitat a preus competitius l’han convertit en el principal proveïdor de comerços minoristes i empreses de restauració, catèring i botigues de queviures de la comarca del Vallès Occidental i dels territoris que l’envolten. La propietat del mercat és compartida entre els municipis de Terrassa i Sabadell i el responsable de la seva gestió és el Consell Comarcal del Vallès Occidental en coordinació amb l’Associació de Majoristes de Mercavallès.

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ: Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531(whatsapp)· [email protected]

ndp_ L\'Associació de Majoristes de Mercavallès veu “imprescindible” la reforma del mercat per “reforçar-ne la competitivitat” ndp_ L\'Associació de Majoristes de Mercavallès veu “imprescindible” la reforma del mercat per “reforçar-ne la competitivitat”

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions