L’expert en màrqueting digital Lluís Serra explicarà els secrets per convertir un petit comerç en un gran negoci on-line a Tona

Explicarà a Tona la història d’èxit empresarial que el va portar a convertir una petitaferreteria de poble en Bricmania.com, un gran negoci digital.

Oferirà la ponència “Si ho hi ha evolució…revolució” a la sala de plens de l’Ajuntament de Tona el dijous 19 de febrer a partir de les 19 h., un acte organitzat per Coworking Tona amb la col·laboració de Monmar Comunicació i l’Ajuntament de Tona.

Tona, febrer de 2015.- Lluís Serra, un dels majors experts en comerç electrònic i màrqueting digital de Catalunya, explicarà a Tona la història d’èxit empresarial que el va portar a convertir una petita ferreteria de poble en Bricmania.com, un gran negoci digital. Aquest “comunicador, ponent, optimista permanent i provocador digital”, com ell mateix esdefineix, oferirà la ponència “Si ho hi ha evolució…hi ha revolució” a la sala de plens de l’Ajuntament de Tona el dijous 19 de febrer a partir de les 19 h., un acte organitzat per Coworking Tona amb la col·laboració de Monmar Comunicaciói l’Ajuntament de Tona

Des de fa quatre anys, Serra es dedica a la formació i a donar conferències en el camp del màrqueting digital, comerç electrònic i noves tecnologies així com sobre lideratge natural i millora personal i professional. És professor en centres i organitzacions com INESDI, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Barcelona Activa, Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç de Terrassa, etc.

Detalls de la convocatòria:
Data: dijous 19 de febrer a les 19:00 h.
Lloc: sala de plens de l’Ajuntament de Tona (c/de la Font, 8-10).
Intervindrà: Lluís Serra, expert en màrqueting digital, e-commerce i xarxes socials.
Tema: Si no hi ha evolució…hi ha revolució! Ponència sobre emprenedoria i evolució digital. La història de la transformació d’un comerç tradicional.
Organitza: Coworking Tona amb la col·laboració de Monmar Comunicació i l’Ajuntament de Tona.
Inscripció: L’acte és gratuït però requereix inscripció a la pàgina web de Coworking Tona.

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · info@monmar.net
COWORKING TONA · c/Major, 35 1r 08551 Tona · T. 93 812 58 97 · coworkingtona@gmail.com

ndp_L\'expert en màrqueting digital Lluís Serra explicarà els secrets per convertir un petit comerç en un gran negoci on line a Tona ndp_L\'expert en màrqueting digital Lluís Serra explicarà els secrets per convertir un petit comerç en un gran negoci on line a Tona

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions