El jove cantautor Marc Ràmia, decidit a “remoure consciències” amb la “cançó protesta” del seu disc de debut

El músic mataroní ha començat una sèrie d’actuacions per poblacions catalanes per promocionar el seu treball que ha pogut gravar gràcies al finançament d’una campanya de micromecenatge.

Es tracta d’un treball musical de “cançó protesta sorgida des de la humilitat amb la voluntat de generar il·lusió i procurar deixar un món millor” que espera que sigui un punt d’inflexió en la seva carrera musical.

El disc ha estat gravat amb la banda formada per Marc Clemente, Marc Grané i Albert Vilardell i la col·laboració dels músics Elena Rodríguez, Eloi Aymerich, Laia Mulà, Jordi Montáñez i Arnau Aymerich i del cantautor basc Josu Bergara.

Mataró, març de 2015.- El jove cantautor mataroní Marc Ràmia ha llançat “A la vora del Malpàs” (Temps Record, 2014), un disc de debut que defineix com a “cançó protesta” i amb el qual busca “remoure consciències i canviar el món”. Ràmia ha començat una sèrie d’actuacions per diferents poblacions catalanes per promocionar el seu treball que ha pogut gravar gràcies al finançament d’una campanya de micromecenatge.

Es tracta d’un treball musical “profund amb lletres a cavall entre l’amor i la revolució” amb un títol que es refereix “a una coneguda font del Maresme però que sobretot simbolitza l’estima pels llocs propers i el moment de transformació actual que ens ha d’ajudar a canviar les coses”, afirma Ràmia. Una proposta de “cançó protesta sorgida des de la humilitat amb la voluntat de generar il·lusió, encomanar estima i procurar deixar un món millor”. El cantautor espera que, a banda de “conèixer molts llocs i gent”, el disc sigui un punt d’inflexió en la seva carrera musical i li obri nous horitzons.

El disc ha estat gravat i autoproduït amb la banda de directe formada pel guitarrista i multiinstrumentista de Castelldefels Marc Clemente, el bateria i percussionista mataroní Marc Grané i el guitarrista Albert Vilardell -músic de “Mr Freak Ska i els amics del ciment”-. Ha comptat amb la col·laboració dels músics Elena Rodríguez Masafrets, Eloi Aymerich, Laia Mulà, dels cantautors Jordi Montáñez i del cantant del grup “Ebri Knight”, Arnau Aymerich. També hi ha participat el cantautor basc Josu Bergara.

El jove de Mataró ha pogut produir el disc gràcies a les aportacions econòmiques d’una setantena de mecenes que han participat en una campanya engegada a la plataforma Verkami. Ràmia, que pròximament presentarà un videoclip del disc, ha iniciat ja una sèrie de concerts que durant aquest 2015 el portaran a actuar a diferents escenaris de poblacions catalanes com la sala Euskaletxea de Barcelona (11 d’abril).

Sobre Marc Ràmia
Nascut a Mataró, Marc Ràmia (1989) és un jove cantautor que ha viscut la música des de ben petit a casa seva de la mà del seu germà Miquel i que va debutar dalt d’un escenari al 2007, amb només 18 anys, gràcies a l’oportunitat que li va brindar el Col·lectiu de Músics del Maresme. Dos anys més tard, va gravar la seva primera maqueta, “Despertar” (Autoeditat, 2009), un treball senzill i directe que li va permetre girar per pobles i ciutats dels Països Catalans, gairebé sempre només acompanyat de la seva guitarra i veu tendra.

Ràmia vol ser un “continuador de la cançó protesta catalana” que ara veu més necessària que mai per dur a terme “la revolució de les paraules” aprofitant el moment de transformació actual. La seva incipient carrera musical està marcada per dues estades, una al País Basc i l’altra a Guatemala, que el van portar a donar el pas, amb 25 anys, de gravar “A la vora del Malpàs” (Autoeditat-Temps Record, 2014), el seu primer disc, melòdic i reivindicatiu, que parla d’amor i revolució, elements que “la nostra societat necessita per esdevenir més justa i ser millor per a tots”.

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 50 531 (whatsapp) · info@monmar.net

ndp_El jove cantautor Marc Ràmia, decidit a “remoure consciències” amb la “cançó protesta” del seu disc de debut ndp_El jove cantautor Marc Ràmia, decidit a “remoure consciències” amb la “cançó protesta” del seu disc de debut

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions