Iban Cid, nou president del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, es marca com a prioritats “modernitzar i donar visibilitat al sector”

Es marca com a eixos del seu mandat “defensar el sector, modernitzar-lo i donar-li més visibilitat de cara a la societat” així com potenciar l’Escola Antoni Algueró, especialitzada en arts gràfiques.

“Som 2.300 empreses a Catalunya que facturem uns 7.000 milions d’euros i donem feina a prop de 30.000 persones”. “A nivell de l’Estat, la indústra gràfica és el tercer sector industrial que genera més llocs de treball”, remarca.

Cid, actual president de Germark, empresa situada a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), ha fet una crida als agremiats per tal de “defensar el projecte educatiu de l’escola Antoni Algueró que, per les circumstàncies polítiques i econòmiques actuals, cada vegada resulta més difícil de tirar endavant”.

Barcelona, març de 2015.- Iban Cid és el nou president del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya. Cid, escollit recentment per l’assemblea de l’associació en substitució de Francesc Hostench, es marca com a eixos del seu mandat “defensar i modernitzar el sector i donar-li més visibilitat de cara a la societat”. També aposta per potenciar l’Escola Antoni Algueró, especialitzada en arts gràfiques.

Cid creu que s’ha de treballar perquè un sector amb el pes econòmic i laboral de la indústria i comunicació gràfica obtingui un major reconeixement tant social com institucional. “Som 2.300 empreses a Catalunya que facturem uns 7.000 milions d’euros i donem feina a prop de 30.000 persones, xifres prou importants”. “A nivell de l’Estat, la indústra gràfica és el tercer sector industrial que genera més llocs de treball”, remarca.

L’actual president de Germark, empresa situada a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), que encapçalava l’única candidatura de les eleccions recentment dutes a terme, ha valorat la feina feta pel seu antecessor i ha fet una crida als agremiats per tal de “defensar el projecte educatiu de l’escola Antoni Algueró -vinculada al gremi a través de la Fundació Indústriques Gràfiques- que, per les circumstàncies polítiques i econòmiques actuals, cada vegada resulta més difícil de tirar endavant”. Està convençut que el sector necessita posar-se el dia i no perdre el tren de la tecnologia i s’agafa el càrrec “amb tota la il·lusió del món per treballar pel bé del sector gràfic”.

El nou president lidera un comitè executiu de l’entitat que inclou Joan Nogués (Norprint), Jordi Fort (Anglofort), Josep Algueró (Industrial Bolsera), Francesc Hostench (Ph Digital), Ernest Ginjaume (Spirax), Enric Pardo (Gráficas Minerva), Josep Bonifacio (Bonifacio), Montse González (Agpograf) i Joan Tort (Grafopack).

Sobre Iban Cid
Nascut a Barcelona, Cid és llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Barcelona, amb un Programa Desenvolupament Directiu a IESE, i presideix a l’actualitat Germark, SA, empresa d’impressió d’etiquetes i sistemes d’etiquetatge i codificació, fundada pel seu pare. Abans de convertir-se en el president del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, també ho ha estat d’ANFEC (Asociación Española de Fabricantes de Etiquetas) i de la Féderation Internationale des fabricants et transformateurs d’Adhésifs et Thermocollants sur papiers et autres supports (FINAT).

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531(whatsapp) · info@monmar.net

ndp_Iban Cid, nou president del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, es marca com a prioritats “modernitzar i donar visibilitat al sector” ndp_Iban Cid, nou president del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, es marca com a prioritats “modernitzar i donar visibilitat al sector”

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions