L’Associació de Majoristes de Mercavallès vol dissenyar un nou model de gestió del mercat dins la nova legislatura municipal

L’associació vol començar a conformar “les bases d’un nou model de gestió i funcionament” de Mercavallès, tal com contempla el Programa d’Actuació Comarcal del Consell Comarcal del Vallès a partir de les elecccions municipals de maig.

L’associació considera que “es tracta d’un projecte prioritari per al futur del mercat” i, per això, començarà a buscar suports entre els agents econòmics, socials i polítics del territori una vegada s’hagin constituït els nous ajuntaments i Consell Comarcal.

Pel que fa a la remodelació del mercat, que suposarà un important canvi d’imatge i la millora dels espais per a la venda, ja s’han dut a terme alguns dels treballs previstos com els de pintura exterior i interior i, en bona part, la instal·lació del nou paviment de l’edifici central.

Terrassa, abril de 2015.- L’Associació de Majoristes de Mercavallès vol aprofitar la nova legislatura als ajuntaments per dissenyar “el mercat del futur”. Tot i que la concessió d’activitat a les empreses no s’haurà de renovar fins al 2022, l’associació vol començar a treballar a partir del maig per conformar “les bases d’un nou model de gestió i funcionament”, tal com ja preveu el Programa d’Actuació Comarcal del Consell Comarcal del Vallès Occidental, com explica Vicenç Ramia, el seu president.

L’Associació de Majoristes de Mercavallès considera el projecte “prioritari” i que “l’actual model de gestió ha de millorar adoptant sistemes més eficaços i moderns que ja s’apliquen a altres mercats”. És per això que té el propòsit de començar a buscar suports entre els agents econòmics, socials i polítics del territori una vegada s’hagin constituït els nous ajuntaments i Consell Comarcal. De fet, aquest és ja un dels objectius que es recull en el Programa d’Actuació Comarcal del Consell Comarcal del Vallès Occidental i que insta a “elaborar una proposta de model metodològic aplicable a Mercavallès a partir de 2022”. El pla es va fer partint d’un anàlisi de les necessitats dels municipis del Vallès Occidental -i amb la participació dels mateixos- i inclou una planificació estratègica en camps com els serveis públics, la cooperació i la prestació de serveis.

Per altra banda, pel que fa a la remodelació del mercat, que suposarà un important canvi d’imatge i la millora dels espais per a la venda, ja s’han dut a terme alguns dels treballs previstos com els de pintura exterior i interior i, en bona part, la instal·lació del nou paviment de l’edifici central; pròximament s’instal·larà la nova il·luminació que, gràcies a un sistema led, permetrà reduir la factura de la llum. A la zona d’aparcament i serveis de l’exterior, està previst la reparació de la tanca del perímetre, pintar les portes d’accés i senyalitzar els circuits dels vianants, entre altres. S’espera que les obres, a les quals s’ha destinat una inversió de mig milió d’euros, s’acabaran al mes de juny.

Mercavallès, un mercat majorista amb emplaçament estratègic
Fundat l’any 1972, Mercavallès és a l’actualitat el segon mercat majorista més important de Catalunya, amb una quarentena d’empreses que comercialitzen prop de 73.000 tones anuals de fruita, verdura, productes carnis i d’alimentació en general. La seva privilegiada situació, al costat de l’AP-7 i a prop de l’aeroport i del port de Barcelona, junt amb l’aposta per oferir un producte fresc i de qualitat a preus competitius l’han convertit en el principal proveïdor de comerços minoristes i empreses de restauració, catèring i botigues de queviures de la comarca del Vallès Occidental i dels territoris que l’envolten. La propietat del mercat és compartida entre els municipis de Terrassa i Sabadell i el responsable de la seva gestió és el Consell Comarcal del Vallès Occidental en coordinació amb l’Associació de Majoristes de Mercavallès.

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ: Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531(whatsapp)· [email protected]

ndp_L\'Associació de Majoristes de Mercavallès vol dissenyar un nou model de gestió del mercat dins la nova legislatura municipal ndp_L\'Associació de Majoristes de Mercavallès vol dissenyar un nou model de gestió del mercat dins la nova legislatura municipal

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions