EXERCICI PRÀCTIC DEL CURS DE MARQUETING DIGITAL: Les dones ciclistes guanyen espai a Internet.

Neix un web adreçat exclusivament a dones aficionades al món del ciclisme.  Rutes, salut, entrenaments i consells seran els grans eixos sobre els quals girarà aquest nou espai.
15 abril 2015 - Quatre emprenedors de la ciutat d’Olot (Girona) han creat la web www.fembicienfemeni.com amb l’objectiu de donar resposta a la creixent demanda d’informació específica per a dones aficionades al món del ciclisme. El recent estrenat portal, que aporta una nova visió del ciclisme, oferirà informació sobre material esportiu, alimentació, rutes, consells, psicologia, publicacions i novetats amb un enfocament femení, polièdric i variat, donant respostes a les necessitats que les dones aficionades al ciclisme no trobaven en altres webs més generalistes i eminentment masculines.
Aquesta nova web, www.fembicienfemeni.com és també una aposta de les principals marques i professionals del sector, que s’han unit al projecte afrontant el repte de  concebre l’esport sobre dues rodes com una pràctica absolutament mixta, sense que predomini en el seu negoci un tipus d’usuari sobre un altre.
En www.fembicienfemeni.com està tot pensat perquè la dona ciclista trobi el que busca i adaptat a les seves necessitats. Si ho desitja, qualsevol usuari o usuària (ciclistes, les seves parelles, els seus fills o interessats en l’esport) podran formular consultes personalitzades a través de Skype. “Volem cobrir un buit que fins al moment ningú havia omplert, que és considerar l’ús de la bicicleta a tots els nivells com una cosa absolutament igual entre homes i dones”. El director general de fembicienfemeni.com, Rafel C. B marca aquest objectiu com a punt de partida de l’empresa, que creu que anirà evolucionant segons la demanda.”Cal destacar la importància que adquiriran les xarxes socials en aquest projecte. A través de les seves pàgines i perfils a Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest, l’equip de fembicienfemeni.com pretén estar en contacte permanent amb la seva audiència i recollir totes les demandes de les dones ciclistes, donar-los resposta i crear una veritable comunitat del món de la bicicleta en femení.

Contacte:

[email protected]

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions