La Gala Gràfica reunirà mig miler de professionals i empreses de les arts gràfiques de Catalunya en la gran cita anual del sector

“La Gala Gràfica ens permet prendre el pols del sector i és també una magnífica plataforma de reconeixement de les empreses que han destacat per la seva feina”, explica Iban Cid, president del gremi.

Un dels punts culminants serà el lliurament dels premis del 64è Concurs d’Arts Gràfiques, que distingeixen la tasca realitzada durant 2014 en diferents tècniques d’impressió i que han recaigut en una quinzena d’empreses.

L’acte inclourà les actuacions dels actors Xuriguera i Faixedas, presentadors del programa La tribu a Catalunya Ràdio, i un concert a càrrec d’In Crescendo, grup de Granollers guanyador del programa Oh Happy Day de TV3.

Barcelona, maig de 2015.- El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya organitza aquest divendres la Gala Gràfica 2015, cita de referència de les arts gràfiques a Catalunya que reunirà un mig miler de professionals i empreses del sector. L’acte inclourà diverses actuacions i servirà per lliurar els premis del 64è Concurs d’Arts Gràfiques que reconeixen la tasca i creativitat d’empreses en diversos camps. “La Gala Gràfica ens permet prendre el pols del sector i és també una magnífica plataforma de reconeixement de les empreses que han destacat per la seva feina”, explica Iban Cid, president del gremi.

Moment de la Gala Gràfica 2014 que va tenir lloc al Born de Barcelona.

La gala, que tindrà lloc al divendres 29 de maig al Paranimf de la Universitat de Barcelona, reunirà empreses i professionals de camps com la preimpressió, la impressió i la postimpressió i els manipulats, agremiats del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya. Un dels seus punts culminants serà el lliurament dels premis del 64è Concurs d’Arts Gràfiques, que distingeixen la tasca realitzada durant 2014 en diferents tècniques d’impressió i que han recaigut en les següents empreses: Premi Llibre Òfset i trofeu Gremi d’Editors de Catalunya a Liberdúplex; Premi Llibre Impressió Digital a The Folio Club “Sfera Print”; Premi Llibre Preimpressió i Display a Pix Fix; Premi Catàleg a Impremta Pagès; Premi Envàs a Milenio Manipulados; Premi Expositor Estoig a Nou Display; Premi Envàs en Gravat al Buit a Industrial Bolsera; Premi Bossa a Gràfiques Alzamora; Premi Cartell en Serigrafia a Art Plus; Premi en cartró ondulat a Josep Arbós; Premi Manipulats a Serafí Indústria Gràfica; Premi Etiqueta a Adhesivos Coromina; Premi Innovació Etiqueta a Rotas Ibérica (Etiquetas Adhesivas); Premi Innovació i Tenologia a Cetemmsa; i Premi Piràmide Gremial, lliurat per Hartmann-Heidelberg, a Encuadernaciones Gregorio.

L’acte inclourà les actuacions dels actors Xuriguera i Faixedas, exmembres fundadors de Teatre de Guerrilla i ara presentadors del programa La tribu a Catalunya Ràdio, i un concert a càrrec d’In Crescendo, grup de Granollers guanyador del programa Oh Happy Day de TV3. La Gala Gràfica compta amb el suport de les empreses Comart, Hartmann- Heidelberg, HP, Torraspapel, Grupo Portucel Soporcel i del Gremi d’Editors de Catalunya.

Sobre la Gala Gràfica
La Gala Gràfica, abans anomenada Nit Gremial, és una de les dates ineludibles del calendari d’actes de les arts gràfiques a Catalunya. L’esdeveniment es va crear fa 64 anys per part del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya amb l’objectiu de distingir la tasca d’empreses i professionals i de ser punt de trobada del sector gràfic. El seu programa té un càracter sectorial però també lúdic i festiu alhora ja que inclou la participació d’artistes i grups musicals destacats del moment.

Sobre el Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya
El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya té l’origen a les confraries d’impressors aparegudes a Barcelona a finals del segle XV i a l’actualitat agrupa i defensa els interessos d’un col·lectiu heterogeni d’empreses i professionals gràfics i manipuladors del paper i el cartró. Amb seu a Barcelona, l’entitat supera el miler d’agremiats que treballen en els àmbits de la preimpressió (composició, disseny), la impressió (òfset, gravat al buit, serigrafia, relleus segellats, impressió de paper d’embalatge, paper continu, digital i flexogràfica) i la postimpressió (enquadernació, manipulació de paper i cartró, trepadors, cartró ondulat). El Gremi, que està afiliat a nivell sectorial a la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), és impulsor i patró de la Fundació Indústries Gràfiques, que regeix l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”, situada a Sant Just Desvern i l’única a Catalunya especialitzada en arts gràfiques.

DESCARREGAR FOTOS DE RECURS (Crèdit: Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya)

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

ndp_La Gala Gràfica reunirà mig miler de professionals i empreses de les arts gràfiques en la gran cita anual del sector ndp_La Gala Gràfica reunirà mig miler de professionals i empreses de les arts gràfiques en la gran cita anual del sector

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions