L’Associació de Majoristes de Mercavallès interposa un recurs contra la rescissió del conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental

L’Associació ha decidit interposar un recurs contenciós administratiu contra la decisió del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) de “rescindir el conveni de col·laboració per la gestió del mercat”.

L’Associació denuncia l’existència d’una despesa de 91.000 € “per cobrir serveis jurídics ocasionats pels conflictes del mercat”, amb un nou expedient de modificació de crèdit on s’ha demanat una ampliació de 62.500 €. Creu que “aquestes despeses addicionals s’han generat per la gestió conflictiva de la gerència del Consell Comarcal”.

Descarta totalment que la Comissió Assessora, organisme que vetlla pel seguiment i control de l’equipament i el servei, “hagi tingut cap mena de pressupost, factura o d’altres serveis jurídics o accions judicials que no siguin estrictament els propis de Mercavallès”.

Terrassa, maig de 2015.- L’Associació de Majoristes de Mercavallès ha decidit interposar un recurs contenciós administratiu contra la decisió del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) de “rescindir el conveni de col·laboració per la gestió del mercat sense previ avís i de manera unilateral”. L’Associació atribueix “despeses addicionals de més de 150.000 euros a la gerència del CCVOC” i es creu amb l’obligació de “defensar els nostres drets i els valors recollits en el conveni que generava les bases per a una gestió amb compromís, transparent i participativa i alhora permetia una dinamització del mercat i la seva correcta gestió econòmica”.

L’Associació denuncia l’existència d’una despesa de 91.000 € “per cobrir serveis jurídics ocasionats pels conflictes del mercat i la necessitat de resoldre un volum important d’expedients i algunes accions judicials” i que consta en l’expedient de modificacions de crèdits per crèdit extraordinari i suplement de crèdits, actualment en exposició pública fins al 30 de maig; al nou expedient de modificació de crèdit s’ha demanat una ampliació de 62.500 €. L’Associació creu que “aquestes despeses addicionals s’han generat per la gestió conflictiva de la gerència del Consell Comarcal”. També destaca que “en més de 10 anys de gestió en col·laboració amb el CCVOC, fruit de la signatura del conveni, mai no s’havia obert una ampliació per cobrir despeses en assessorament jurídics, accions
judicials, etc”. “Desconeixem las causes de la desmesurada previsió però destaquem l’anormalitat que representa en el conjunt d’una experiència de més de 42 anys de servei”.

Per altra banda, l’Associació descarta totalment que la Comissió Assessora establerta al Reglament de Mercavallès, organisme que vetlla pel seguiment i control de l’equipament i el servei, “hagi tingut cap mena de pressupost, factura o d’altres serveis jurídics o accions judicials que no siguin estrictament els propis de Mercavallès”. “No correspon carregar despeses a un equipament que vetlla permanentment per l’autosuficiencia”, assegura.

Sobre l’Associació de Majoristes de Mercavallès
L’Associació de Majoristes de Mercavallès és una entitat que reuneix la quarentena d’empresaris dedicats a la distribució al major d’aliments com fruites, verdures, conserves, begudes, productes carnis, etc, des del mercat de Mercavallès, situat a Terrassa. Un dels seus principals objectius és garantir el correcte funcionament del mercat i contribuir a la seva dinamització i promoció en coordinació amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, encarregat de la gestió per delegació dels ajuntaments de Terrassa i Sabadell, propietaris de la infraestructura. Mercavallès és, per volum de negoci, el segon mercat majorista més important de Catalunya. Comercialitza 73.000 tones de productes l’any i la seva activitat genera prop de 300 llocs de treball directes i 4.500 d’indirectes.

Més informació:

MONMAR COMUNICACIÓ: Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

ndp_L\'Associació de Majoristes de Mercavallès interposa un recurs contra la rescissió del conveni amb el Consell Comarcal del Vallès ndp_L\'Associació de Majoristes de Mercavallès interposa un recurs contra la rescissió del conveni amb el Consell Comarcal del Vallès

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions