El cantautor Marc Ràmia homenatja les entitats de lleure educatiu en un videoclip del seu àlbum de debut

Mataró, juny de 2015.- El cantautor Marc Ràmia ha presentat recentment un videoclip sobre 3000 , un dels temes del seu àlbum de debut que busca “homenatjar tots els caus, esplais i associacions de lleure educatiu que ajuden a créixer els infants i joves del nostre país”, segons ell mateix explica. El jove mataroní té previst seguir presentant el seu primer disc “A la vora del Malpàs” (Temps Record, 2014) en una gira de concerts per Catalunya i que possiblement també passarà pel País Valencià i País Basc.

“El videoclip és la recreació d’una excursió a un cim de 3.000 metres del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici que vaig fer com a monitor de l’Agrupament Escolta la Soca de Mataró on vam viure situacions que ens van canviar la vida als nois i noies però també a l’equip de monitors”, afirma Ràmia. Realitzat per la productora Clack i sota la direcció d’Eloi Aymerich i de Genís Serra com a responsable de fotografia i realització, el videoclip ha estat rodat a Parets del Vallès, El Figaró, Tagamanent i Vilassar de Dalt amb la col·laboració d’una desena de nois i noies i diversos monitors com a actors amateurs.

Des del llançament del seu primer treball discogràfic de “cançó protesta” a principis d’any, en Marc Ràmia no ha parat d’actuar per tot Catalunya. Els seus pròxims concerts, a Mataró el 26 de juliol, coincidint amb la seva festa major, i Argentona el 5 d’agost, tenen la important novetat d’incorporar una banda formada per Marc Grané (bateria), Albert Vilardell (guitarra espanyola), Jordi Pujol (baix elèctric) i Laia Puy (veu i flauta travessera). Per altra banda, Ràmia està preparant “un projecte de vídeos on line sobre versions i adaptacions de cantautors dels Països Catalans i Llatinoamèrica que es titularà Redibuixant les cançons” tot i que encara no té una data de llançament definida.

Sobre Marc Ràmia
Nascut a Mataró, Marc Ràmia (1989) és un jove cantautor que ha viscut la música des de ben petit a casa seva de la mà del seu germà Miquel i que va debutar dalt d’un escenari al 2007, amb només 18 anys, gràcies a l’oportunitat que li va brindar el Col·lectiu de Músics del Maresme. Dos anys més tard, va gravar la seva primera maqueta, “Despertar” (Autoeditat, 2009), un treball senzill i directe que li va permetre girar per pobles i ciutats dels Països Catalans, gairebé sempre només acompanyat de la seva guitarra i veu tendra.

En el seu primer treball, Ràmia es presenta com un “continuador de la cançó protesta catalana” que ara veu més necessària que mai per dur a terme “la revolució de les paraules” aprofitant l’actual moment de transformació social. La seva incipient carrera musical està marcada per dues estades, una al País Basc i l’altra a Guatemala, que el van portar a donar el pas, amb 25 anys, de gravar “A la vora del Malpàs” (Autoeditat-Temps Record, 2014), el seu primer disc, melòdic i reivindicatiu, que parla d’amor i revolució, elements que “la nostra societat necessita per esdevenir més justa i ser millor per a tothom”.

DESCARREGAR MATERIAL PROMOCIONAL DISC I AUTOR

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 50 531 (whatsapp) · [email protected]

ndp_ndp_El cantautor Marc Ràmia presenta un videoclip del seu àlbum de debut que homenatja les entitats de lleure educatiu ndp_ndp_El cantautor Marc Ràmia presenta un videoclip del seu àlbum de debut que homenatja les entitats de lleure educatiu

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions