Forn Franquesa obre una nova botiga a la plaça major de Vic “que donarà prestigi i impuls a la marca”

Forn Franquesa segueix ampliant la seva xarxa de botigues. Després de les obertures de Barcelona, Girona i Platja d’Aro, inaugura aquest juny una nova botiga a la plaça Major de Vic.

Ja feia temps que l’empresa estava buscant un emplaçament d’aquestes característiques a Vic per aprofitar “la demanda d’un client que ja ens coneix gràcies a les fires i mercats i que ara ens tindrà molt més a prop”.

Perafita, juny de 2015.- Forn Franquesa segueix ampliant la seva xarxa de botigues. Després de les obertures de Barcelona, Girona i Platja d’Aro, inaugura aquest juny una nova botiga a la plaça Major de Vic. L’artesà alimentari, elaborador de les coques de Perafita, busca consolidar la seva presència a la ciutat i “acostar-se a uns clients que ens reclamaven un establiment en un lloc cèntric de Vic”.

Per a Forn Franquesa, poder obrir una botiga en un lloc tan emblemàtic “representa un prestigi i dóna encara més impuls a la nostra marca”, afirma Elisabet Franquesa, responsable de màrqueting i comercialització de Forn Franquesa. Ja feia temps que l’empresa estava buscant un emplaçament d’aquestes característiques a Vic per aprofitar “la demanda d’un client que ja ens coneix gràcies a le fires i mercats i que ara ens tindrà molt més a prop”. “Encetem el repte de la nova botiga amb molta il.lusió”, afegeix.

La botiga, situada al número 12 de la plaça Major, té 32 m2 i s’ha dissenyat seguint la línia moderna de la resta d’establiments però respectant l’estil rústic del local i la fusta i pedra originals. Els clients hi podran trobar l’àmplia gamma de més de 150 productes de Forn Franquesa, elaborats artesanalment, des de les famoses coques de Perafita fins a brioxeria, pastisseria i pans especials. L’empresa té previst inaugurar l’establiment el divendres 19 de juny per tal de poder-lo tenir obert per a la revetlla de Sant Joan i atendre la gran demanda que s’espera per a la diada.

D’Osona als nuclis urbans
La botiga de la plaça Major de Vic contribueix a consolidar la xarxa d’establiments i presència de Forn Franquesa a Osona i el Lluçanès -amb punts de venda a Vic i Torelló a banda de l’agrobotiga de Perafita-. Més enllà del mercat local, l’empresa ha sabut exportar les seves virtuts d’artesà alimentari per créixer i arribar a nuclis urbans com Barcelona, Girona i poblacions com Platja d’Aro on ha obert cinc establiments els últims anys. Malgrat tot, Elisabet Franquesa vol ser prudent a l’hora de parlar de noves obertures i afirma que “abans haurem de veure com respon el mercat”.

Sobre Forn Franquesa
Fundada per Lluís Franquesa al 1952 com un petit forn de poble, Forn Franquesa s’ha convertit en els seus més de 60 anys d’història en una empresa referent en el sector dels productes de proximitat associada a la marca coques de Perafita. Compta amb una quarentena de treballadors, botigues a Barcelona, Girona, Platja d’Aro i Vic a banda de punts de venda a Osona, el Bages, el Vallès i el Solsonès i una important presència en les principals fires i mercats de Catalunya. Els últims anys ha diversificat el negoci obrint una agrobotiga a Perafita i la casa rural Ca L’Estamenya.

DESCARREGAR IMATGES DE RECURS (Peu de foto i crèdit a cada arxiu)

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 ·685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

NDP_Forn Franquesa obre una nova botiga a la plaça major de Vic que donarà prestigi i impuls a la marca NDP_Forn Franquesa obre una nova botiga a la plaça major de Vic que donarà prestigi i impuls a la marca

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions