L’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró” rep diversos premis que “avalen la seva qualitat formativa”

Dues alumnes han ocupat el primer i segon lloc del concurs “La prevenció, un valor segur”, organitzat pel Departament d’Empresa i Ocupació, en la categoria del cartell commemoratiu del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball.

L’escola també ha aconseguit situar un grup d’alumnes d’un grau superior com a finalista a l’App Awards Contest amb un aplicació que convida a “descobrir els secrets” del centre i que funciona amb codis QR.

“Aquests premis i els excel·lents índexos d’inserció laboral avalen la qualitat formativa del centre”, manifesta Joan Creus, director del centre.

Sant Just Desvern, juny de 2015.- L’ Escola de Formació Professional “Antoni Algueró” ha rebut diversos reconeixements per treballs dels seus alumnes aquest final de curs: als cartells premiats de dues estudiants en un concurs per fomentar la seguretat a la feina li ha seguit una aplicació per conèixer l’escola que ha quedat finalista al prestigiós App Awards Contest. “Aquests premis i els excel·lents índexos d’inserció laboral avalen la qualitat formativa del centre”, manifesta Joan Creus, director del centre.

El primer reconeixement va arribar de la mà de les alumnes del Grau Mitjà de Gràfica Publicitària Lorena Claramunt i Adriana Pino, que, a la categoria del cartell commemoratiu del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball, van ocupar respectivament el primer i segon llocs del concurs “La prevenció, un valor segur”, organitzat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament i el suport de la Fundación Prevent. Claramunt va presentar un cartell amb dues mans, una amb el polze amunt protegida per un guant i l’altra sense protecció i amb el polze avall embolicat en una gasa mentre que Pino hi mostra una mà encaixant una peça en una estructura. Com a premi, Claramunt participarà a la IX edició del Curs Internacional d’Il·lustració i Disseny Gràfic mentre que Pino ha obtingut una tauleta tàctil.

L’escola també ha aconseguit situar com a finalista a l’App Awards Contest un grup d’alumnes del Grau Superior Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia amb “Algueró QR”, una app per “descobrir els secrets” del centre “Antoni Algueró” i que funciona amb codis QR. Els estudiants van estar coordinats pel professor Roger Vilaseca. El concurs, que forma part del programa mSchools i està impulsat pel Mobile World Capital amb la col·laboració de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA, va tenir una participació de 400 escoles de Catalunya.

Per altra banda, el centre ha fet públic recentment un estudi que posa de manifest que la inserció laboral i formativa del alumnes que van acabar un cicle l’any passat sobrepassa el 90%, és a dir, de cada 10 alumnes 9 s’incorporen al mercat laboral o bé segueixen estudiant. Les dades també revelen que el nivell d’incorporació al mercat laboral dels estudiants de grau superior està per sobre la mitjana a Catalunya. L’escola té previst fer les preinscripcions fins al 30 de juny (Grau Mitjà i Grau Superior) i la matriculació de l’1 al 8 de juliol.

Sobre l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”
L’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”, que regeix la Fundació Indústries Gràfiques, és l’únic centre d’ensenyament especialitzat en arts gràfiques de Catalunya. Fundada pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya per formar professionals per al sector, des de 1993 imparteix cicles formatius de grau mitjà i superior en arts gràfiques en unes instal·lacions de 8.000 m2 a Sant Just Desvern modernes i dotades de recursos pedagògics i tècnics d’última generació gràcies, en part, als acords amb partners tecnològics com HP, Agfa, Kodak, Ricoh, Heidelberg, Esko i Sign-Tronic. Per les seves aules han passat ja més de 5.000 alumnes que complementen la seva formació a l’escola amb pràctiques en empreses del sector. El centre també ofereix formació ocupacional per a aturats i formació contínua per a empreses i professionals en àmbits de la producció gràfica com preimpressió, postimpressió, creació multimèdia, disseny gràfic, gestió empresarial, òfset, flexografia, packaging, etc.

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

NDP_L\'Escola de Formació Professional “Antoni Algueró” rep diversos premis que “avalen la seva qualitat formativa” NDP_L\'Escola de Formació Professional “Antoni Algueró” rep diversos premis que “avalen la seva qualitat formativa”

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions