Més de mig miler de persones a la inauguració de la nova botiga de Forn Franquesa de Vic

La inauguració, que no s’ha acabat fins ben entrat el vespre, ha consistit en una degustació d’alguns dels productes més populars de la marca com les coques de Perafita.

Amb l’establiment, el conegut artesà alimentari busca “estar més a prop dels clients que durant anys hem anat fent a Vic i comarca a través de la presència a fires i mercats”, afirma Elisabet Franquesa, responsable de comercialització i màrqueting.

L’empresa espera que la botiga comenci amb un bon ritme de vendes tenint en compte que ha obert pocs dies abans de Sant Joan.

Vic, juny de 2015.- La inauguració de la nova botiga de Forn Franquesa a Vic ha estat tot un èxit i ha aplegat més de mig miler de persones que no s’han volgut perdre l’estrena del nou local, situat a la plaça Major de la ciutat. Amb l’establiment, el conegut artesà alimentari busca “estar més a prop dels clients que durant anys hem anat fent a Vic i comarca a través de la presència a fires i mercats”, afirma Elisabet Franquesa, responsable de comercialització i màrqueting. L’empresa espera que la botiga comenci amb un bon ritme de vendes tenint en compte que ha obert pocs dies abans de Sant Joan.

La inauguració, que ha començat a mitja tarda i no s’ha acabat fins ben entrat el vespre, ha consistit en una degustació d’alguns dels productes més populars de Forn Franquesa: coca de xocolata, crema, fruites i la clàssica de forner, coca de recapte, empanada de tonyina i un assortiment de pastes i pizzes. Tot regat amb cava i refrescos. “Estem molt contents de la rebuda que hem tingut i de la gentada que ha vingut avui a la inauguració”, valorava Elisabet Franquesa. “Esperem que l’afluència de clients pugui seguir així d’ara en endavant”. Tots el assistents, tant passavolants que s’apuntaven a la degustació com gent que hi venia expressament, han tingut paraules d’elogi pel disseny de la botiga i la seva distribució i han coincidit a assenyalar-ne el seu bon emplaçament.

A partir d’ara la botiga, ubicada al número 12 de la plaça Major de Vic, just on hi havia hagut la rellotgeria Bardolet, obrirà tots els dies de l’any i oferirà als clients la varietat de més de 150 productes de Forn Franquesa, elaborats artesanalment, des de les famoses coques de Perafita fins a brioxeria, pastisseria i pans especials. Amb 32 m2, s’ha dissenyat seguint la línia moderna de la resta d’establiments de l’empresa però respectant l’estil rústic del local i la fusta i pedra originals.

D’Osona als nuclis urbans
La botiga de la plaça Major de Vic contribueix a consolidar la xarxa d’establiments i presència de Forn Franquesa a Osona i el Lluçanès -amb punts de venda a Vic i Torelló a banda de l’agrobotiga de Perafita-. Més enllà del mercat local, l’empresa ha sabut exportar les seves virtuts d’artesà alimentari i un producte estrella com les coques de Perafita per créixer i implantar-se a llocs com Barcelona, Girona i Platja d’Aro, on ha obert cinc establiments els últims anys. De cara al futur, Elisabet Franquesa és prudent i afirma que “abans de decidir noves obertures volem veure com respon el mercat”.

Sobre Forn Franquesa
Fundada per Lluís Franquesa al 1952 com un petit forn de poble, Forn Franquesa s’ha convertit en els seus més de 60 anys d’història en una artesà alimentari referent a Catalunya sobretot gràcies a les seves coques de Perafita. Compta amb una quarentena de treballadors, botigues a Barcelona, Girona, Platja d’Aro i Vic a banda d’altres punts de venda a Osona, el Bages, el Vallès i el Solsonès i una important presència en les principals fires i mercats de Catalunya. Els últims anys ha diversificat el negoci obrint una agrobotiga a Perafita i la casa rural Ca L’Estamenya.

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions