ADIN i FADIN donaran a conèixer els guanyadors del I Premi a la Innovació i presentaran el Club d’Amics del Mar al Saló Nàutic de Barcelona

En el marc del Saló Nàutic de Barcelona, l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) té previst realitzar el lliurament del primer Premi a la Innovació que ha organitzat conjuntament amb la Federación de Asociaciones de Industrias, Comercio y Servicios Náutico-Marítimos (FADIN).

També es presentarà el Club d’Amics del Mar, denominat ALAMAR, que pretén aglutinar professionals i aficionats a la nàutica que obtindran informació de temes que els són d’interès i una targeta que els permetrà obtenir descomptes en les seves compres.

A més, es donarà a conèixer un estudi de l’evolució dels mercat nàutic català i espanyol al llarg de l’any 2015, realitzat per Bufete Escura i Izando Marketing per encàrrec d’ADIN.

Barcelona, octubre de 2015.- El proper dia 16 d’octubre tindrà lloc, en el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, l’acte de lliurament del primer Premi a la Innovació convocat per les patronals del sector, l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) i la Federación de Asociacions de Industrias, Comercio y Servicios Náutico-Marítimos (FADIN), així com la presentació d’altres activitats per la propera temporada.

Concretament, es presentarà un estudi de l’evolució del mercat nàutic català i espanyol al llarg de l’any 2015, realitzat per Bufete Escura i Izando Marketing per encàrrec d’ADIN. A continuació es presentarà el Club d’Amics del Mar, denominat ALAMAR, que pretén aglutinar professionals i aficionats a la nàutica que obtindran informació actualitzada dels temes que són del seu interès així com una targeta que els permetrà obtenir facilitats i descomptes en les seves compres i contractació de serveis a les empreses adherides al programa, participar en col·loquis i presentacions, etc.

A continuació, es procedirà al lliurament dels guardons del 1er Premi a la Innovació ADIN-FADIN. El guanyador rebrà un equip de paddle surf Goldenship model WE2-10.6 cedit per l’empresa Recambios Marinos; el segon premi és un GPS nàutic de polsera Quatix obsequiat per Garmin i el tercer classificat obtindrà sis mesos d’assessoria gratuïta per procedir a la creació de la pròpia empresa, per part del prestigiós Bufete Escura de Barcelona.

Seguidament, es lliuraran unes plaques commemoratives als dos socis d’honor que ADIN ha nomenat aquest any, concretament a Enrique Curt Gómez, fundador de Curt Ediciones, grup editor que assolirà l’any proper el seu 40 aniversari, i que publica, entre d’altres, les revistes Skipper, Neumáticas, Pesca a Bordo, 100×100 Regata i The Best, així com a Josep Galí Camprubí, que va ser molts anys director comercial de Rio Ibérica, S.A.

L’acte, que tindrà lloc a l’Espai de Mar divendres 16 d’octubre a les 17 h, comptarà amb la presencia del Luis Conde, president del Saló Nàutic, i Jordi Senties, president d’ADIN i FADIN, i el clourà Àngela Seira Sanmartín, directora general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya. A continuació, es servirà un refrigeri a l’estand d’ADIN i FADIN al mateix recinte del Saló Nàutic.

Per altra banda, el dimecres 14 ADIN i FADIN tenen previst reunir-se amb Rafael Rodríguez, director general de la Marina Mercant, per parlar de les necessitats normatives del sector en relació als materials de seguretat i salvament marítim.

ADIN i FADIN presentaran el Club d\'Amics del Mar al Saló Nàutic de Barcelona ADIN i FADIN presentaran el Club d\'Amics del Mar al Saló Nàutic de Barcelona

Per a més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ – E. Aymerich Jou · [email protected] – Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp)
ADIN – M. Guarner · [email protected] – Tel. 93 233 24 32 – Av. Reina Ma Cristina, s/n · 08004 Barcelona

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions