Tona compta amb el primer pàdel de Catalunya i l’Estat creat per emprenedors amb disminució auditiva

Es tracta de Pàdel Indoor Tona, una instal·lació esportiva impulsada per Pere Font i Òscar Aloy, dos emprenedors amb deficiència auditiva que van veure en la seva passió pel pàdel i el nombre creixent de practicants d’aquest esport una oportunitat de negoci.

El pàdel, que està ubicat al Polígon Les Goules, ha adaptat una de les tres pistes per a discapacitats físics, amb una entrada més ample per a les cadires de roda, i preveu fer el mateix amb la resta en el futur.

El projecte, que ha aconseguit suport econòmic de la Unió Europea a través de la Fundación ONCE, ha despertat l’interès i el suport de col·lectius i entitats vinculades a la disminució auditiva com la Federación Española de Deportes para Sordos.

Tona, octubre 2015.- Tona s’ha convertit en la primera localitat de Catalunya i l’Estat en tenir un pàdel creat per persones amb una disminució auditiva i que, a més, està adaptat per a discapacitats físics. Es tracta de Pàdel Indoor Tona, una instal·lació esportiva impulsada per Pere Font i Òscar Aloy, dos emprenedors amb deficiència auditiva que van veure en la seva passió pel pàdel i el nombre creixent de practicants d’aquest esport una oportunitat de negoci. El projecte està finançat per la Unió Europea i compta amb el suport de col·lectius com la Federación Española de Deportes para Sordos (FEDS).

«La nostra deficiència auditiva no ens ha impedit fer realitat el somni de crear un lloc per jugar a pàdel; al contrari, ha estat una motivació», explica Pere Font, gerent de l’empresa que afirma que es van decantar per un pàdel indoor i no exterior per les possibilitats de tenir més públic tenint en compte el temps que fa a casa nostra. «El començament ha estat complicat, sobretot per donar-nos a conèixer, però ara cada vegada tenim més usuaris que vénen i repeteixen». A banda del lloguer de pistes, el pàdel, que ja fa uns mesos que funciona, organitza campionats, ofereix classes per millorar la tècnica i ven material esportiu.

El Pàdel Indoor Tona, que està ubicat al Polígon Les Goules, ha adaptat una de les seves tres pistes per a discapacitats físics, amb una entrada més ample per a les cadires de roda, i preveu fer el mateix amb la resta en el futur. «Degut a la nostra deficiència auditiva, estem molt sensibilitzats respecte l’atenció cap als col·lectius de discapacitats i des del principi teníem clar que adaptaríem les pistes per a jugadors amb cadira de roda», diu Font. La instal·lació espera sumar una quarta pista a principis de l’any que ve; també inclou vestidors i servei de bar. A l’actualitat, hi treballen dues persones a banda del gerent.

El projecte, que ha aconseguit suport econòmic de la Unió Europea a través de la Fundación ONCE, ha despertat l’interès i el suport de col·lectius i entitats vinculades a la disminució auditiva com la Federación Española de Deportes para Sordos (FEDS) el president de la qual, Santiago Poveda, ha visitat recentment la instal·lació junt amb el membre del comitè nacional de pàdel, Tois García. A banda, els dos socis de l’empresa han participat recentment en una trobada de la FEDS a Madrid i han competit al Padel Sord Tour. Per la seva banda, la televisió Web Visual TV, que emet per Internet en llengua de signes, té previst realitzar un reportatge sobre el lloc. De cara al futur, Pàdel Indoor Tona es planteja promocionar la seva oferta entre empreses i escoles.

DESCARREGAR FOTOS (Crèdit: Pàdel Indoor Tona)

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · info@monmar.net

ndp_NDP_Tona compta amb el primer padel de l\'Estat_gestionat per dos emprenedors amb disminucio auditiva ndp_NDP_Tona compta amb el primer padel de l\'Estat_gestionat per dos emprenedors amb disminucio auditiva

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions