ADIN distingeix Enrique Curt i Josep Galí com a socis d’honor al Saló Nàutic de Barcelona

Barcelona, octubre de 2015.El Saló Nàutic Internacional de Barcelona ha estat el marc escollit per l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics(ADIN) per distingir com a socis d’honor dues persones molt importants per a la nàutica d’esbarjo: Enric Curt Gómez i Josep Galí Camprubí.

Enrique Curt és el fundador i editor de Curt Ediciones, grup editorial que assolirà l’any proper el seu 40è aniversari i que publica, entre d’altres, les revistes nàutiques Skipper, Neumáticas, 100×100 Regata i The Best Superyacht & Marinas. En el seu palmarès de regatista destaca la primera Ruta del Descubrimiento (1992) i més de 10 travessies de l’Atlàntic, però també és un important promotor de regates de vela, com el Grand Prix del Atlántico, les 1.000 milles, la regata Columbretes o la Sitges-Ciutadella. Entre les regates de motor que ha promogut destaquen el raid pneumàtic Barcelona – Saragossa, que va donar lloc a la creació dels campionats de Catalunya i d’Espanya de llanxes pneumàtiques, la Barcelona – Sevilla, la Volta a Mallorca o el Raid Dragonera.

Al seu torn, Josep Galí Camprubí, que no va poder acudir a l’acte, va ser quasi 25 anys director comercial de Rio Ibérica, S.A., però també havia estat el primer director comercial de Zodiac Española a finals dels anys 1960 i directiu de la desapareguda empresa Santa Eulalia, que va ser importadora dels motors
foraborda Chrysler però també de les marques Chris Craft, Rio, Italcraft o Benetti, entre d’altres.

L’acte del lliurament ha estat presidit per Jordi Senties, president de les patronals ADIN i la Federación de Asociaciones de Industrias, Comercio y Servicio Náutico-Marítimos (FADIN), Luis Conde, president del Saló Nàutic, i Àngela Seira Sanmartín, directora general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou ·[email protected]
– Tel. 93 812 587 97 · 685 506 531 (whatsapp) ·
ADIN -M. Guarner · [email protected] – Tel. 93 233 24 32 – Av. Reina Mª Cristina,s/n · 08004 Barcelona

ndp_ADIN distingeix Enrique Curt i Josep Galí com a socis d\'honor al Saló Nàutic de Barcelona ndp_ADIN distingeix Enrique Curt i Josep Galí com a socis d\'honor al Saló Nàutic de Barcelona

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions