ADIN i FADIN lliuren els Premis a la Innovació durant el Saló Nàutic de Barcelona

Barcelona, octubre de 2015. El Saló Nàutic de Barcelona ha acollit el lliurament del primer Premi a la Innovació al sector nàutic convocat per les patronals del sector, l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) i la Federación de Asociaciones de Industrias, Comercio y Servicio Náutico- Marítimos (FADIN). L’acte ha estat presidit per Jordi Senties, president d’ADIN i FADIN, Luis Conde, president del Saló Nàutic, i Àngela Seira Sanmartín, directora general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya.

Patricia Callejas recull el primer premi

El 1er Premi a la Innovació ADIN-FADIN se l’ha emportat el sistema de protecció catòdica per a petites embarcacions de Proytec (www.proytec.com) que, gràcies a la miniaturització i simplificació en els equips de components electrònics, ha permès desenvolupar aquest sistema en embarcacions lleugeres, construïdes en polièster, acer o alumini. El premi ha consistit en un diploma i una taula de pàdle surf Goldenship model WE2-10.6 cedida per l’empresa Recambios Marinos i l’ha lliurat el seu gerent, Amadeu Núñez. Ha recollit el premi Patricia López Calleja.

El segon premi se l’ha endut Dr. Sails (www.drsails.com) pel seu adhesiu “llest per al seu ús”, destinat principalment a la reparació de veles en embarcacions de competició en condicions extremes i fins i tot sota l’aigua. El premi és un diploma i un GPS nàutic de polsera Quatix, de la marca Garmin, que ha estat lliurat per Jordi Senties. Ha recollit el premi Jordi Arbusà.

El tercer premi ha estat per al portal de lloguer de vaixells amb reserva on line A Boat Time (www.aboattime.com) l’objectiu del qual és fer del lloguer de les embarcacions d’esbarjo, per a navegar o com allotjament, un substitutiu de l’hotel. Ferran Escura, CEO del Bufete Escura, ha lliurat aquest premi consistent en un diploma i sis mesos d’assessoria gratuïta que inclouen la constitució d’una empresa. Ha recollit el premi Álvaro Pérez. També han rebut diplomes Izando Marketing, consultoria de marketing especialitzada en el sector nàutic, i Turisme Mariner a Ciutadella, pel seu projecte d’organització del turisme-pesca a Ciutadella, distincions recollides per Xavier Martínez per part Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics, ADIN Avda. Reina Ma Cristina, s/n 08004 Barcelona – Tel: 93 233 24 32 – [email protected] – www.adin.catd’Izando Marketing i Josep Anglada de Turisme Mariner a Ciutadella. En finalitzar l’acte, s’ha aprofitat per convocar el II Premi a la Innovació al sector nàutic 2016.

ADIN i FADIN lliuren els Premis a la Innovació durant el Saló Nàutic de Barcelona (208)

Per a més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ – E. Aymerich Jou · [email protected] – Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp)

ADIN – M. Guarner · [email protected] – Tel. 93 233 24 32 – Av. Reina Ma Cristina, s/n · 08004 Barcelona

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions