ADIN i FADIN es reuneixen amb el Director General de la Marina Mercant al Saló Nàutic de Barcelona

Barcelona, octubre de 2015. El passat dia 14 d’octubre va tenir lloc, en el estand d’ADIN i FADIN al Saló Nàutic Internacional de Barcelona, la ja tradicional reunió amb el Director General de la Marina Mercant, Rafael Rodríguez Valero. El Director General va ser rebut pel president d’ADIN i FADIN, Jordi Senties.

En el transcurs d’una conversa informal es va valorar positivament l’aplicació del Reial Decret sobre titulacions nàutiques d’esbarjo aprovat a finals de l’any passat i es van formular preguntes sobre l’aplicació del futur Reial Decret sobre les atribucions professionals de les persones que tenen titulacions nàutiques d’esbarjo. Rodríguez Valero va dir que aquesta disposició oficial es trobava encara en fase d’estudi, que no pretén perjudicar a cap col·lectiu i que no havia rebut cap inconvenient per part dels col·legis professionals dels hipotètics afectats i que, tot i així, esperava crear un fòrum d’opinió per tal de fer una disposició que donés satisfacció al major nombre de persones possible.

També es va apuntar la necessitat d’una regulació més clara pel que fa a la recollida de material pirotècnic obligatori un cop caducat i de fer una nova regulació dels períodes de revisió de les embarcacions salvavides, així com de donar més facilitats per a les matrícules provisionals que serveixin per provar embarcacions, fer-ne trasllats o d’altres activitat prèvies a la seva matriculació definitiva.

El Director General es va posar a disposició del sector i va manifestar que és voluntat de la Direcció General mantenir-ne una línea oberta, sigui quina sigui la persona que ocupi el càrrec després de les eleccions generals previstes pel proper mes de desembre. A continuació es va oferir un refrigeri al mateix estand.

Per a més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ – E. Aymerich Jou · [email protected] – Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) ADIN – M. Guarner · [email protected] - Tel. 93 233 24 32 – Av. Reina Ma Cristina, s/n · 08004 Barcelona

ndp_ADIN i FADIN es reuneixen amb el Director General de la Marina Mercant al Saló Nàutic de Barcelona ndp_ADIN i FADIN es reuneixen amb el Director General de la Marina Mercant al Saló Nàutic de Barcelona

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions