El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya homenatjarà una quarantena d’empreses amb mig segle de vida

Barcelona, novembre 2015.- El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya vol retre un homenatge a les empreses agremiades que han complert mig segle de vida com a mínim. L’entitat durà a terme un acte que reunirà una quarantena d’agremiats als quals vol reconèixer «el mèrit de la seva trajectòria empresarial i la capacitat per adaptar-se a l’entorn econòmic de cada moment i superar-ne les dificultats».
Entre els distingits, hi ha algunes empreses centenàries.

L’acte, que tindrà lloc el divendres 27 de novembre a l’Auditori de l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró de Sant Just Desvern, començarà a les 19:30 h amb un parlament d’Iban Cid, president del Gremi, i continuarà amb el lliurament d’una placa commemorativa i d’un diploma a cada empresa homenatjada entre les quals n’hi ha quatre de centenàries. La gran resposta rebuda per part dels agremiats així com el nombrós públic que s’espera a l’acte fa que el «Gremi valori molt positivament la iniciativa», com assenyala Ricard Sánchez, secretari general del Gremi. Per la seva banda, el president de l’entitat considera el reconeixement com a «merescut i necessari donada l’aportació d’aquestes empreses al sector i l’economia en general». «El sector gràfic és un dels que més ocupació genera dins de la indústria», afegeix.

Les firmes que rebran la distinció pertanyen a diferents àmbits de les arts gràfiques com la impressió, el disseny, la manipulació de paper i cartró, el packaging, etc. En total, es preveu la presència de més de 150 persones a l’homenatge. Després del lliurament, se servirà un còctel per als assistents al restaurant La Torre de l’Hereu de Sant Just Desvern.

Sobre el Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya
El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya té el seu origen en les confraries d’impressors aparegudes a Barcelona a la fi del segle XV i en l’actualitat agrupa i defensa els interessos d’un col·lectiu heterogeni d’empreses i professionals gràfics i manipuladors del paper i el cartró. Amb seu a Barcelona, l’entitat supera el miler d’agremiats que treballen en els àmbits de la preimpressió (composició, disseny), la impressió (òfset, gravat al buit, serigrafia, relleus segellats, impressió de paper d’embalatge, paper continu, digital i flexogràfica) i la postimpressió (enquadernació, manipulació de paper i cartró, trepadors, cartró ondulat). El Gremi, que està afiliat a nivell sectorial a la Federación Empresarial de Industrias Gráficas de Espanya (FEIGRAF), és impulsor i patró de la Fundació Indústries Gràfiques, que regeix l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”, ubicada a Sant Just Desvern i l’única a Catalunya especialitzada en arts gràfiques.

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya homenatjarà una quarantena d\'empreses amb mig segle de vida El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya homenatjarà una quarantena d\'empreses amb mig segle de vida

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions