Joan Rosell parlarà dels nous reptes empresarials al Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya

Barcelona, gener de 2016.- El president de la Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE), Joan Rosell, analitzarà el pròxim dilluns 18 de gener els reptes de les empreses per a aquest any en una conferència titulada ‘Reptes empresarials per al 2016 ‘ que pronunciarà a la seu del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya.

Joan Rosell Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica Catalunya

Des del Gremi es valora la visita de Rosell i la seva conferència ja que “es tracta d’una de les veus més autoritzades de l’empresariat que, amb la seva experiència, ens pot ajudar a tenir una visió global de l’evolució de l’economia i, en particular, del nostre sector en un any molt important per consolidar la recuperació de l’activitat”, segons explica Iban Cid, el seu president. En la seva intervenció, Rosell posarà de manifest les dificultats de l’entorn econòmic tant català com espanyol i de l’economia mundial i desgranarà les claus per poder-les superar. L’acte, que està adreçat als professionals i empreses que són membres del Gremi, tindrà lloc després de l’assemblea general de l’entitat.

Sobre el Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya té el seu origen en les confraries d’impressors aparegudes a Barcelona a la fi del segle XV i en l’actualitat agrupa i defensa els interessos d’un col·lectiu heterogeni d’empreses i professionals gràfics i manipuladors del paper i el cartró. Amb seu a Barcelona, l’entitat supera el miler d’agremiats que treballen en els àmbits de la preimpressió (composició, disseny), la impressió (òfset, gravat al buit, serigrafia, relleus segellats, impressió de paper d’embalatge, paper continu, digital i flexogràfica) i la postimpressió (enquadernació, manipulació de paper i cartró, trepadors, cartró ondulat). El Gremi, que està afiliat a nivell sectorial a la Federación Empresarial de Industrias Gráficas de Espanya (FEIGRAF), és impulsor i patró de la Fundació Indústries Gràfiques, que regeix l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”, ubicada a Sant Just Desvern i l’única a Catalunya especialitzada en arts gràfiques.

Més informació: MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

Ndp_Joan Rosell parlarà dels nous reptes empresarials al Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya Ndp_Joan Rosell parlarà dels nous reptes empresarials al Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions