El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya i l’Escola “Antoni Algueró” estrenen imatge corporativa

Barcelona, febrer de 2016.- El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya ha presentat la nova imatge corporativa de l’associació i de l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró” que regeix des de la Fundació Indústries Gràfiques. El Gremi ha apostat per “un disseny modern que respon als temps actuals i pretén plasmar la imatge d’una entitat i un centre d’ensenyament del s. XXI”.

La nova imatge corporativa incorpora un logotip que potencia la paraula Gremi en els colors CMYK (cian, magenta, groc i negre) i inclou punts de trama en negre. En el cas de l’escola, s’ha seguit una mateixa pauta de disseny. El logotip vol transmetre “modernitat i proximitat amb els agremiats i deixa constància dels nostres orígens com a impressors”, explica Ricard Sánchez, secretari general del Gremi. “És l’evidència gràfica de la voluntat de canvi del Gremi i l’escola per estar a l’alçada de la transformació que viu el nostre sector”, afegeix.

El nou logotip substitueix “l’antic del Gremi i de la Fundació d’Arts Gràfiques que s’inspiraven en l’escut de la ciutat de Barcelona, ja que en aquells moments érem el Gremi de Barcelona”, recorda Sánchez. La nova imatge s’anirà aplicant progressivament als diferents elements corporatius i materials de comunicació i promoció tant de l’escola com del Gremi, que ara està renovant el seu web. El disseny ha estat realitzat per l’agència de comunicació EGG, que encapçala el dissenyador Daniel Ilario.

Sobre el Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya
El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya té el seu origen en les confraries d’impressors aparegudes a Barcelona a la fi del segle XV i en l’actualitat agrupa i defensa els interessos d’un col·lectiu heterogeni d’empreses i professionals gràfics i manipuladors del paper i el cartró. Amb seu a Barcelona, l’entitat supera el miler d’agremiats que treballen en els àmbits de la preimpressió (composició, disseny), la impressió (òfset, gravat al buit, serigrafia, relleus segellats, impressió de paper d’embalatge, paper continu, digital i flexogràfica) i la postimpressió (enquadernació, manipulació de paper i cartró, trepadors, cartró ondulat). El Gremi, que està afiliat a nivell sectorial a la Federación Empresarial de Industrias Gráficas de Espanya (FEIGRAF), és impulsor i patró de la Fundació Indústries Gràfiques, que regeix l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”, ubicada a Sant Just Desvern i l’única a Catalunya especialitzada en arts gràfiques.

Sobre l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”
L’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”, que regeix la Fundació Indústries Gràfiques, és l’únic centre d’ensenyament especialitzat en arts gràfiques de Catalunya. Fundada pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya per formar professionals per al sector, des de 1993 imparteix cicles formatius de grau mitjà i superior en arts gràfiques en unes instal·lacions de 8.000 m2 a Sant Just Desvern modernes i dotades de recursos pedagògics i tècnics d’última generació gràcies, en part, als acords amb partners tecnològics com HP, Agfa, Kodak, Ricoh, Heidelberg, Esko i Sign-Tronic. Per les seves aules han passat ja més de 5.000 alumnes que complementen la seva formació a l’escola amb pràctiques en empreses del sector. El centre també ofereix formació ocupacional per a aturats i formació contínua per a empreses i professionals en àmbits de la producció gràfica com preimpressió, postimpressió, creació multimèdia, disseny gràfic, gestió empresarial, òfset, flexografia, packaging, etc.

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531
(whatsapp) · [email protected]

ndp_ El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya i l\'Escola \ ndp_ El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya i l\'Escola \"Antoni Algueró\" estrenen imatge corporativa

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions