Forn Franquesa obre una nova botiga de Coques de Perafita a Berga i ja sobrepassa la quinzena de punts de venda a Catalunya

Forn Franquesa inaugura aquest setembre una nova botiga de Coques de Perafita a Berga. L’empresa segueix ampliant la seva xarxa d’establiments i ja suma setze punts de venda en total a Catalunya, cinc dels quals són botigues pròpies.
L’establiment, se situa al carrer del Roser, 6, de Berga, molt a prop del centre. Amb 50 m2, incorpora una decoració rústica i en fusta i una il•luminació ben dissenyada dels seus productes. Comptarà amb un espai per a esmorzars i berenars i obrirà de dilluns a diumenge.

Interior de la botiga de la Sagrada Família, a Barcelona, de Forn Franquesa.

Forn Franquesa ha organitzat una festa d’inauguració oberta a tot el públic el dimecres 7 de setembre a partir de les 17 h en què es podran tastar les conegudes coques de Perafita.

Perafita, setembre de 2016.- Forn Franquesa inaugura aquest setembre una nova botiga de Coques de Perafita a Berga. Amb l’obertura, a prop del nucli urbà, l’empresa segueix ampliant la seva xarxa d’establiments i ja suma setze punts de venda en total a Catalunya, cinc dels quals són botigues pròpies. L’establiment servirà per “atendre la demanda dels nombrosos clients que ja teníem a la comarca i ens demanaven trobar-hi una botiga que els quedés a prop”, explica Elisabet Franquesa, responsable comercial i de màrqueting.

L’establiment, antigament ocupat pel Forn Espelt, se situa al carrer del Roser, 6, cantonada amb carrer Capolat, 1, de Berga, molt a prop del centre. Amb 50 m2, incorpora el disseny corporatiu característic de la firma, amb una decoració rústica i en fusta i una il•luminació ben dissenyada de tots els seus productes. S’hi podrà trobar l’àmplia varietat de coques de Perafita, tant dolces com salades, així com el seu assortiment de pans especials, brioixos, pastissos, etc. La botiga comptarà amb un espai per a esmorzars i berenars i obrirà de dilluns a diumenge.

Exterior de la botiga de la Sagrada Família, a Barcelona, de Forn Franquesa.

Amb aquest nou punt de venda propi, Forn Franquesa reforça la xarxa d’establiments que ha fet créixer l’empresa els últims anys, juntament amb “l’excel•lent relació qualitat-preu” dels seus productes, i potencia la seva presència en una comarca que ja formava part de la seva ruta comercial i on participa anualment en fires com l’1 de maig, la Patum i Santa Tecla de Berga. Dels setze punts de venda en total que suma, cinc són propis -a Perafita, Platja d’Aro, Barcelona, Vic i ara a Berga- i la resta de tercers. Aquests últims estan situats a localitats com Sant Feliu de Llobregat, Lloret de Mar, Sallent i Girona. “De cara al futur, la nostra idea és estar amatents a les oportunitats d’obrir nous establiments en poblacions mitjanes o ciutats però en llocs cèntrics i on puguem tenir mercat pel tipus de producte i de client que tenim”, assenyala Franquesa.

Inauguració popular amb degustació
Forn Franquesa ha organitzat una festa d’inauguració del nou establiment convidant a tots els seus amics, clients i públic en general a conèixer el local i a gaudir d’una degustació dels seus productes el dimecres 7 de setembre a partir de les 17 h. Durant l’acte, es podran tastar les conegudes coques de Perafita, des de la llaminera coca de xocolata, la tradicional de forner fins a les coques salades com la de recapte o bé les exquisides pizzes i empanades. Tot regat amb cava i refrescos.

Sobre Forn Franquesa
Fundada per Lluís Franquesa al 1952 com un petit forn de poble, Forn Franquesa s’ha convertit en els seus més de 60 anys d’història en una empresa referent en el sector de l’artesania alimentària amb l’elaboració de les seves populars coques de Perafita que es couen en un forn de pedra i amb llenya de pi. Des del seu obrador de Perafita, al Lluçanès, elaboren i distribueixen cada dia les seves coques i resta de productes entre la xarxa de botigues pròpies -a Barcelona, Platja d’Aro, Perafita, Vic i ara la nova de Berga- i punts de venda en comarques com Osona, el Bages, el Solsonès, el Baix Llobregat, l’Alt Empordà, la Selva i el Gironès. Amb una quarantena de treballadors, també té una important presència en les principals fires i mercats de Catalunya. L’empresa ha diversificat el negoci obrint la casa de turisme rural Ca L’Estamenya a Perafita.

NDP: Forn Franquesa obre una nova botiga de Coques de Perafita a Berga i ja sobrepassa la quinzena de punts de venda a Catalunya NDP: Forn Franquesa obre una nova botiga de Coques de Perafita a Berga i ja sobrepassa la quinzena de punts de venda a Catalunya

Més informació: MONMAR COMUNICACIÓ • Eudald Aymerich Jou • Tel. 93 812 58 97 • 685 506 531 (whatsapp) • [email protected]

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions