L’Escola de Formació Professional Antoni Algueró inicia nou curs amb més alumnes i una millora de l’oferta formativa

La matriculació d’alumnes a l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró ha augmentat tant a la formació reglada (15%) com a la formació ocupacional (25%).També creixen les previsions de formació privada dirigida a les empreses.

El director general de l’escola, Ricard Sànchez, es mostra “satisfet per l’increment de matriculació”. Per la seva banda, el director docent, Víctor Lancharro, remarca que l’objectiu és “formar professionals joves per garantir el futur del sector i adaptar-lo als nous temps”.

Destaquen les xifres d’inserció laboral dels alumnes que segueixen cursos de formació ocupacional, que arriben al 75%.

Sant Just Desvern, octubre de 2016.- L’Escola de Formació Professional Antoni Algueró inicia nou curs amb bones perspectives tant pel que fa a les matriculacions d’alumnes com a l’oferta de nous cursos relacionats amb les innovacions que afecten el sector. Pel que fa a la matriculació, l’augment ha estat d’un 15% en la formació reglada i superior al 25% en la formació ocupacional. També creixen les previsions de formació privada dirigida a les empreses.

El director general de l’escola, Ricard Sànchez, es mostra “satisfet per l’increment de matriculació”. Per la seva banda, el director docent, Víctor Lancharro, remarca que l’objectiu és “formar professionals joves per garantir el futur del sector i adaptar-lo als nous temps”.

L’Escola de Formació Professional Antoni Algueró ofereix per al nou curs una completa formació reglada pública de grau mitjà o superior i privada especialitzada en gràfica publicitària i multimèdia. També formació ocupacional, amb cursos subvencionats destinats a professionals i treballadors en situació d’atur que vulguin ampliar els seus coneixements i obrir-se a nous mercats de treball. Aquests cursos destaquen per les xifres d’inserció laboral dels alumnes, que arriben al 75%.

La tercera branca formativa de l’escola és la formació privada dirigida a professionals en actiu o a l’atur que vulguin complementar la seva formació o reciclar-se en el sector gràfic. Aquests cursos són bonificables per a les empreses i tracten temes com els primers auxilis en impressió digital, el packaging digital, l’animació i els videojocs o el màrqueting digital, entre d’altres.

L’Escola de Formació Professional Antoni Algueró també ofereix per aquest curs la 3 a edició del Màster en Gestió de la Indústria i la Comunicació Gràfica, del que queden per cobrir les últimes places.

Sobre l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró
L’Escola de Formació Professional Antoni Algueró, que regeix la Fundació Indústries Gràfiques, és l’únic centre d’ensenyament especialitzat en arts gràfiques de Catalunya. Fundada pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya per formar professionals per al sector, des de 1993 imparteix cicles formatius de grau mitjà i superior en arts gràfiques en unes instal·lacions de 8.000 m2 a Sant Just Desvern modernes i dotades de recursos pedagògics i tècnics d’última generació gràcies, en part, als acords amb partners tecnològics com HP, Agfa, Kodak, Ricoh, Heidelberg, Esko i Sign-Tronic. Per les seves aules han passat ja més de 5.000 alumnes que complementen la seva formació a l’escola amb pràctiques en empreses del sector. El centre també ofereix formació ocupacional per a aturats i formació contínua per a empreses i professionals en àmbits de la producció gràfica com preimpressió, postimpressió, creació multimèdia, disseny gràfic, gestió empresarial, òfset, flexografia, packaging, etc.

Sobre el Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya
El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya té el seu origen en les confraries d’impressors aparegudes a Barcelona a la fi del segle XV i en l’actualitat agrupa i defensa els interessos d’un col·lectiu heterogeni d’empreses i professionals gràfics i manipuladors del paper i el cartró. Amb seu a Barcelona, l’entitat supera el miler d’agremiats que treballen en els àmbits de la preimpressió (composició, disseny), la impressió (òfset, gravat al buit, serigrafia, relleus segellats, impressió de paper d’embalatge, paper continu, digital i flexogràfica) i la postimpressió (enquadernació, manipulació de paper i cartró, trepadors, cartró ondulat). El Gremi, que està afiliat a nivell sectorial a la Federación Empresarial de Industrias Gráficas de Espanya (FEIGRAF), és impulsor i patró de la Fundació Indústries Gràfiques, que regeix l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró, ubicada a Sant Just Desvern i l’única a Catalunya especialitzada en arts gràfiques.

L\'Escola de Formació Professional Antoni Algueró inicia nou curs amb més alumnes i una millora de l\'oferta formativa L\'Escola de Formació Professional Antoni Algueró inicia nou curs amb més alumnes i una millora de l\'oferta formativa

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · info@monmar.net

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions