El Barcelona Media College inicia curs ampliant la seva oferta formativa

Dels sis cursos inicials s’ha passat enguany a una vintena de cursos especialitzats i relacionats amb les noves tecnologies.

Destaca l’àmplia oferta de cursos vinculats al tractament de la imatge, l’animació 2D i 3D i la fotografia.

Barcelona Media College també ofereix com a novetat cursos on line d’idiomes d’anglès, francès i alemany.

Barcelona, octubre de 2016.- El Barcelona Media College, el centre de formació creat la passada primavera pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, inicia nou curs amb una destacada ampliació en la oferta formativa. Dels sis cursos inicials s’ha passat, de cara a aquest curs 2016-2017, a una vintena de cursos. El centre, que va començar a funcionar el passat març amb una proposta formativa especialitzada i relacionada amb les noves tecnologies, té la seu a l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró de Sant Just Desvern.

Amb l’inici del nou curs, el Barcelona Media College ha potenciat la seva oferta formativa en diversos àmbits més específics però sempre relacionats amb les necessitats del sector i vinculats a les noves tecnologies. Així, destaca l’àmplia oferta de cursos relacionats amb la fotografia i el tractament de la imatge: curs de fotografia digital, màster en fotografia professional, tractament digital de la imatge, etc. També prenen molta importància els cursos d’animació 2D i 3D, amb diferents nivells i vinculats amb la il·lustració, l’edició o la postproducció.

Una altra de les novetats pel nou curs de Barcelona Media College són els cursos on line d’idiomes d’anglès, francès i alemany, uns cursos que s’ofereixen en col·laboració amb BCN Languages, una empresa amb una àmplia experiència en el sector acadèmic.

Amb aquesta ampliació de cursos, Barcelona Media College vol reforçar la seva aposta per formar professionals de qualitat, experts en les últimes tecnologies per nodrir la indústria de la comunicació gràfica i multimèdia.

Sobre el Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya
El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya té el seu origen en les confraries d’impressors aparegudes a Barcelona a la fi del segle XV i en l’actualitat agrupa i defensa els interessos d’un col·lectiu heterogeni d’empreses i professionals gràfics i manipuladors del paper i el cartró. Amb seu a Barcelona, l’entitat supera el miler d’agremiats que treballen en els àmbits de la preimpressió (composició, disseny), la impressió (òfset, gravat al buit, serigrafia, relleus segellats, impressió de paper d’embalatge, paper continu, digital i flexogràfica) i la postimpressió (enquadernació, manipulació de paper i cartró, trepadors, cartró ondulat). El Gremi, que està afiliat a nivell sectorial a la Federación Empresarial de Industrias Gráficas de Espanya (FEIGRAF), és impulsor i patró de la Fundació Indústries Gràfiques, que regeix l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”, ubicada a Sant Just Desvern i l’única a Catalunya especialitzada en arts gràfiques.

Sobre l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”
L’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”, que regeix la Fundació Indústries Gràfiques, és l’únic centre d’ensenyament especialitzat en arts gràfiques de Catalunya. Fundada pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya per formar professionals per al sector, des de 1993 imparteix cicles formatius de grau mitjà i superior en arts gràfiques en unes instal·lacions de 8.000 m2 a Sant Just Desvern modernes i dotades de recursos pedagògics i tècnics d’última generació gràcies, en part, als acords amb partners tecnològics com HP, Agfa, Kodak, Ricoh, Heidelberg, Esko i Sign-Tronic. Per les seves aules han passat ja més de 5.000 alumnes que complementen la seva formació a l’escola amb pràctiques en empreses del sector. El centre també ofereix formació ocupacional per a aturats i formació contínua per a empreses i professionals en àmbits de la producció gràfica com preimpressió, postimpressió, creació multimèdia, disseny gràfic, gestió empresarial, òfset, flexografia, packaging, etc.

El Barcelona Media College inicia curs ampliant la seva oferta formativa El Barcelona Media College inicia curs ampliant la seva oferta formativa

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions