El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya estrena pàgina web

A gremi.net es pot trobar tota la informació relacionada amb el sector amb una nova imatge gràfica molt més moderna i visualment més atractiva.

Destaca l’apartat dedicat a l’oferta formativa pròpia mitjançant l’Escola de Formació Professional ‘Antoni Algueró’ i la Barcelona Media College.

Des de la nova pàgina web es pot estar al dia de les últimes novetats del sector descarregant la revista, a través del butlletí del Gremi o accedir a les últimes ofertes laborals.

Barcelona, octubre de 2016.- El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya ha estrenat nova pàgina web, una finestra oberta a l’actualitat del sector amb un disseny molt més modern i visualment més atractiva pels visitants. A gremi.net es pot fer una ullada a les darreres novetats del sector i dels serveis que ofereix el Gremi a les empreses associades.

Destaca l’apartat formatiu, amb tota la informació dels cicles de Formació Professional, formació contínua i formació privada per empreses i particulars que el Gremi ofereix a través de l’Escola de Formació Professional ‘Antoni Algueró’ i la Barcelona Media College, la nova oferta formativa del Gremi orientada a la innovació en la formació gràfica que requereix la indústria del sector. De fet, aquests dos centres formatius tenen el seu propi apartat amb un disseny unificat amb la resta de la pàgina web. També hi ha espai pels seminaris que s’ofereixen de forma continuada als agremiats.

Gremi.net també permet estar al dia de les últimes notícies del sector mitjançant la subscripció al butlletí del Gremi o descarregant la revista que es publica trimestralment. El nou lloc web també ofereix un apartat pels col·laboradors i un espai on consultar les últimes ofertes laborals del sector.

El nou lloc web del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya també té un espai destacat per les xarxes socials i per l’agenda d’activitats del sector, a més d’un accés a graficHUB, un portal amb notícies del sector.

Sobre el Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya
El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya té el seu origen en les confraries d’impressors aparegudes a Barcelona a la fi del segle XV i en l’actualitat agrupa i defensa els interessos d’un col·lectiu heterogeni d’empreses i professionals gràfics i manipuladors del paper i el cartró. Amb seu a Barcelona, l’entitat supera el miler d’agremiats que treballen en els àmbits de la preimpressió (composició, disseny), la impressió (òfset, gravat al buit, serigrafia, relleus segellats, impressió de paper d’embalatge, paper continu, digital i flexogràfica) i la postimpressió (enquadernació, manipulació de paper i cartró, trepadors, cartró ondulat). El Gremi, que està afiliat a nivell sectorial a la Federación Empresarial de Industrias Gráficas de Espanya (FEIGRAF), és impulsor i patró de la Fundació Indústries Gràfiques, que regeix l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”, ubicada a Sant Just Desvern i l’única a Catalunya especialitzada en arts gràfiques.

Més informació:

MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

ndp_El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya estrena nou web ndp_El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya estrena nou web

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions