La cantant gironina Susanna del Saz porta els seus boleros solidaris al Ripollès

Girona, novembre de 2016.- La cantant gironina Susanna del Saz porta els seus boleros al Ripollès aquest novembre. L’artista actuarà el diumenge 20 a Sant Joan de les Abadesses dins un concert organitzat per recaptar fons per la lluita contra el càncer. A més, aquest dissabte 12 ofereix un altre concert a la sala polivalent de Campelles. Del Saz, una de les veus destacades del panorama musical gironí, es troba a l’actualitat en gira de promoció del seu últim disc de boleros, Amando a Manzanero.

A Sant Joan de les Abadesses, la cantant oferirà alguns dels temes del seu últim treball discogràfic gravat en homenatge al gran compositor mexicà Armando Manzanero. El concert tindrà lloc al pavelló municipal amb motiu del dinar solidari d’ajuda al malalt de càncer que ha organitzat la delegació de Sant Joan de les Abadesses de la Fundació Oncolliga Girona, una institució amb la qual la cantant col·labora des de fa més de 10 anys. A banda de
del Saz, també hi participarà el grup Les veus del Ter. “Aquesta és una col·laboració per una bona causa que sempre em ve de gust fer”, afirma del Saz.

Per altra banda, la cantant actua aquest dissabte a la sala polivalent de Campelles en el marc de la festa de Sant Martí a les 23:30h en un concert on interpretarà el seu repertori de temes tradicionals i populars, com àries d’òpera, cançó francesa, cançó catalana, musicals, bandes sonores, etc.

Els boleros de del Saz a Radio México
L’últim treball discogràfic de del Saz, Amando a Manzanero, és un disc de boleros dedicat al gran compositor mexicà Armando Manzanero amb arranjaments musicals de Nito Figueras, Pere Martínez al contrabaix i Enric Canada a la percussió. Al disc hi ha temes tan coneguts com Esta tarde vi llover, Te extraño, Nos hizo falta tiempo, Todavía, A la distancia, No sé tú, Somos novios, etc. Manzanero en persona va donar la seva aprovació i vistiplau al treball de l’artista quan, en un viatge a Mèxic, va rebre el cd. Manzanero i del Saz van tenir ocasió de parlar-ne en un programa de ràdio que el mateix compositor presenta a Radio México Internacional IMER. Manzanero es va mostrar molt agraït i gratament sorprès per l’originalitat dels arranjament musicals, el repertori i la interpretació de del Saz que va qualificar d’emotiva. Aquí podeu escoltar Nos hizo falta tiempo, un dels temes del disc:
https://www.youtube.com/watch?v=pwyLDnbbcfs

Sobre Susanna del Saz
Nascuda a Girona, Susanna del Saz es dedica professionalment al món de la música des dels 16 anys. Formada al conservatori Isaac Albéniz de Girona, va començar la seva carrera musical formant part de les orquestres més prestigioses del moment a Catalunya. La seva gran versatilitat com a cantant li ha permès interpretar diferents estils i tècniques i tirar endavant projectes musicals amb registres tan diversos com l’òpera i els boleros. De fet, del
Saz ha dut a terme iniciatives per promoure l’òpera, com el projecte NUS (2014), una proposta del A Capella Girona Festival de crear un concert que inclogui aquest tipus de cant amb el format a cappella. O bé l’espectacle Òpera Fantasy (2009), en què va col.laborar amb la soprano Elena Martinell amb la qual també va produir i interpretar l’espectacle familiar Nyam! un tastet d’òpera.

Més recentment, Del Saz ha llançat al mercat Amando a Manzanero (2015), un cd de boleros del mestre Armando Manzanero amb arranjaments i direcció musical de Nito Figueras i on compta amb la col.laboració de músics com Pep Poblet i David Pastor i les veus de Neus Mar, Carles Casanovas i Lorenzo Fernández. La seva discografia també inclou País Petit (2008), un treball amb la producció musical de Nito Figueras que conté cançons catalanes i temes traduïts al català de to innovador i personal.

Durant els últims anys ha col.laborat amb la Selva Big Band interpretant un repertori d’estil jazzístic a esdeveniments com la Fontana d’Or, Festival de Nits de Jazz de Platja d’Aro, Festival de Jazz de Reus, etc. També ha pres part amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i la Mediterraneum Ensemble a l’espectacle Songs of Times Square i ofereix concerts amb Nito Figueras, el seu pianista habitual, amb un repertori amb diferents estils: jazz, pop, swing, soul,balades, boleros, popular català i internacional. També ha actuat a la Cantada d’Havaneres de Palafrugell, retransmesa per TV3, i al festival Musicant de Campllong amb un repertori de lied català noucentista i música contemporània catalana. Per altra banda, ha impartit classes de música i tècnica vocal a diverses escoles i formacions corals, ja sigui de música moderna o lírica.

Més informació del Susanna del Saz a:
Facebook:
https://www.facebook.com/susannadelsaz
Twitter:
https://twitter.com/susannadelsaz
Youtube:
https://www.youtube.com/user/susannadelsaz

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 50 531 (whatsapp) · info@monmar.net

ndp_La cantant gironina Susanna del Saz porta els seus boleros solidaris al Ripollès ndp_La cantant gironina Susanna del Saz porta els seus boleros solidaris al Ripollès

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions