Libelista coorganitza amb Globalbook i el suport del Gremi de Llibreters una jornada sobre els reptes digitals i d’innovació de les llibreries

Barcelona, novembre de 2016.- Conscients de la importància de fer front als reptes digitals i d’innovació, la plataforma que potencia el valor de la llibreria de proximitat Libelista i la plataforma que connecta la cadena de valor del llibre Globalbook coorganitzen la jornada La llibreria actual: explorant camins de millor eficiència, difusió i connectivitat. L’acte, que reunirà llibreries i professionals del món del llibre, es durà a terme el dilluns 28 de novembre al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya, 10 Barcelona) amb el suport del Gremi de Llibreters de Catalunya.

La jornada comptarà amb la intervenció d’Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters, que inaugurarà el programa i parlarà de Hieronymus, un projecte d’anàlisi i prospectiva per a la reconversió del món del llibre. També tindrà la participació de diversos experts de l’àmbit digital, el món del llibre i el retail, com Albert Pérez Novell, director de Globalbook; Bernat Puigtobella, director del diari digital especialitzat en cultura Núvol; Gerard Altés, coordinador de Libelista; Andrés Núñez, director del programa de màrqueting retail de l’Escola ESIC a Catalunya, i Bernat Ruiz, consultor en edició digital.

Més informació o sol·licitud per assistir a la jornada:

Monmar Comunicació · Eudald Aymerich · T. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · info@monmar.net

Libelista coorganitza amb Globalbook i el suport del Gremi de Llibreters una jornada sobre els reptes digitals i d\'innovació de les llibreries Libelista coorganitza amb Globalbook i el suport del Gremi de Llibreters una jornada sobre els reptes digitals i d\'innovació de les llibreries

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions