Mimis Casual crea un innovador concepte de roba multifuncional per revolucionar el món de la moda

Si alguna cosa no li falta al món de la moda és talent i creativitat. Mimis Casual, nova marca de roba femenina, ha ideat un innovador concepte que pot revolucionar el sector: la moda multifuncional. “És un concepte que proposa portar una mateixa peça, sigui un jersei o una jaqueta, de dues maneres diferents: amb el coll de pic davant i el rodó darrera o bé a l’inrevés”, explica la jove emprenedora Maria Rabert, impulsora de l’empresa. La nova firma ha presentat recentment la seva primera col·lecció de primavera-estiu i preveu un ràpid creixement gràcies sobretot a la venda a través de botigues multimarca.

Maria Rabert, impulsora del nou concepte de moda multifuncional des de Mimis Casual.

El revolucionari concepte de roba multifuncional ideat per Mimis Casual es basa en l’originalitat del disseny “d’unes peces de roba divertida i amb el clar benefici de poder-se-les posar de dues maneres diferents”, assenyala Rabert. “Això ens ajuda a diferenciar-nos de la competència”, afegeix. La primera col·lecció, presentada a principis d’any, ja es pot trobar a una trentena de botigues multimarca de Catalunya i de ciutats de l’Estat, com Santander, Oviedo i Madrid, on Rabert l’ha anat a vendre personalment. La col·lecció inclou peces i conjunts com bluses, samarretes, pantalons, jerseis, amb tons blaus, roses, beixos, etc. “És una moda d’estil bàsic renovat”, afirma. “Tant oferim peces casuals com formals i ens adrecem a dones des dels 16 fins als 50 anys”. Els preus van dels 25 als 50 euros per peça. Rabert també destaca que, a diferència de moltes empreses, “la fabricació es realitza íntegrament al país, el que permet potenciar la nostra economia i controlar de prop tot el procés”.

L’empresa ha tingut una bona arrencada i les primeres dades de venda permeten ser optimistes pel que fa a les 3.000 peces produïdes inicialment. La firma, que ja es troba immersa en la fabricació de la col·lecció de tardor-hivern, ha apostat per comercialitzar bona part de la producció a través de les botigues multimarca conscient que “són el millorcanal per donar a conèixer la nova marca”. A banda, Mimis Casual disposa d’un showroom propi a Vic on també es pot comprar la seva roba i que obre les portes els primers divendres i dissabtes de cada mes de 10 a 20 h. També realitza venda on line dels seus productes a través del web mimiscasual.com. No obstant, l’empresa no descarta poder obrir una botiga pròpia en el futur. A part dels circuits comercials, Rabert també dóna importància al paper de les xarxes socials per donar-se a conèixer. L’emprenedora anuncia la participació de Mimis Casual al Gallery Market, esdeveniment de moda que tindrà lloc entre el 30 de març i l’1 d’abril al Gallery Hotel Barcelona.

Conjunt de la col·lecció primavera-estiu de Mimis Casual.

Mimis Casual, el somni d’una jove emprenedora
Mimis Casual és el somni fet realitat de Maria Rabert. “Ja de petita tenia clar que em volia dedicar al món de la moda; m’agradava comprar revistes, anar a veure botigues, etc.”, explica la jove emprenedora de tan sols 23 anys. Una afició que ha heretat de la seva mare a qui també deu el nom de l’empresa. “Quan era una nena em deia mimis perquè era poc mimosa”, apunta. Però la vena emprenedora l’ha agafat del seu pare, també empresari. “A casa sempre hem viscut el món de l’empresa; a més, veus que si vols alguna cosa t’ho has de guanyar a pols”. Per arribar fins aquí Rabert s’ha hagut de preparar a fons: després d’haver estudiat Administració i Direcció d’Empreses va cursar un Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de Moda. De fet, va compaginar la finalització del màster amb la creació de l’empresa i dels dissenys de la primera col·lecció, convençuda que havia arribat el moment de materialitzar el seu anhel de crear una empresa de moda. La seva determinació l’ha portada a agafar la maleta per anar a vendre la seva roba a botigues multimarca de tot l’Estat. “Al client li agrada conèixer la persona que ha creat els dissenys i la marca”, diu. Ara continua somniant en obrir una botiga pròpia alguna dia i en veure les creacions de la seva empresa damunt les millors passarel·les del món de la moda.

Més informació: MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

Npd_Mimis Casual crea un innovador concepte de roba multifuncional per revolucionar el món de la moda Npd_Mimis Casual crea un innovador concepte de roba multifuncional per revolucionar el món de la moda

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions