El Berenar Literari d’El Cucut reunirà una setantena d’autors coincidint amb el trentè aniversari de la llibreria

Torroella de Montgrí, abril de 2017- Aquest 13 d’abril, Dijous Sant, la llibreria El Cucut acull la setena edició del seu tradicional Berenar Literari que coincideix amb la celebració dels 30 anys de l’establiment de Torroella de Montgrí. L’acte comptarà amb la participació d’una setantena autors, editors i dibuixants; amb ell, El Cucut aconsegueix complir amb el seu propòsit: “que la llibreria sigui el punt de trobada natural entre els autors i els lectors”.

Els escriptors Màrius Serra, Mercè Cuartiella i Vicenç Pagès i Jordà.

A l’acte hi acudiran nombrosos autors, com Xavier Bosch, Rafael Nadal, Rafael Vallbona, Vicenç Pagès i Jordà, M. Mercè Cuartiella, Saïd El Kadaoui, Josep Navarro Santaeulàlia, Mar Bosch, Neus Arqués, Martí Gironell, Anna Carreras, Joan Isaac, Elisabet Riera, M. Lluïsa Amorós, Elisenda Roca, Maria Carme Roca, entre molts d’altres. L’acte començarà amb els parlaments de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Antoni Daura, president del Gremi de llibreters de Catalunya, i Josep M. Rufí, alcalde de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. També intervindran Rosa Rosés, nascuda ll’any 1926 i que ha publicat la seva biografia Trenes tallades. Records d’una “nena de Rússia”, amb l’editorial Cal·lígraf; i Joan Isaac, que parlarà de la cançó d’autor i la poesia aprofitant la publicació del seu primer poemari, Intimissimi (Llibres del Segle). A banda, qui ho vulgui, també podrà dir-hi la seva.

Participants del berenar literari de 2016

La gastronomia té també un paper destacat al berenar. Els assistents podran degustar productes locals i de tot l’Empordà de la mà de Restaurant La Sala, Fleca Can Francès, Casa del Te, D.O. Empordà i Caralluna del Montgrí. Per la seva banda, com és costum, la llibreria El Cucut cuinarà els brunyols (aquest any uns 1.300) que es consumiran durant tota la tarda. El Berenar Literari compta amb el suport d’Òmnium Baix Empordà. Per a l’ocasió, la llibreria habilita diverses carpes per tal de poder tastar els productes de la gastronomia local i, a més, un espai per a fer-hi conferències.

Més informació: http://www.llibreriaelcucut.cat/actes-i-presentacions

Fotos de recurs i cartell a Flickr: https://www.flickr.com/photos/monmarcom/albums/72157680661183170 (crèdit: Llibreria El Cucut)

Àlbum de fotos del Berenar Literari 2016 a Facebook: https://www.facebook.com/pg/llibreriaelcucut/photos/?tab=album&album_id=1096847520356520

Més informació a: Llibreria El Cucut · Tel.: 972 759 882 – [email protected]

Ndp_7è Berenar Literari El Cucut Ndp_7è Berenar Literari El Cucut

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions