Neix Barcelona Wink, un marketplace de serveis per a famílies que visitin Barcelona amb criatures

Barcelona, juny de 2017.- Organitzar un viatge en família quan els nens encara són petits suposa un maldecap extra a l’hora de la planificació prèvia, sobretot a una gran ciutat: trobar hotel, restaurants amb zones per a infants, dissenyar una ruta que sigui agradable per a tota la família i un llarg etcètera. Facilitar la vida al turisme familiar, estranger i nacional, que planeja visitar Barcelona amb nens petits és l’origen de Barcelona Wink , un marketplace de serveis que permetrà consultar, triar i reservar en una sola web tot el necessari per tenir una estada agradable a la ciutat. Sylvie Estrada, una de les tres emprenedores que són al darrera del projecte, explica que l’origen de la idea són experiències personals. “Jo sóc mare de família nombrosa i quan els nens eren petits i sortíem a viatjar teníem clares les dificultats que suposava… Aquestes connotacions han estat molt presents en el projecte”. Amb Barcelona Wink es vol fer estalviar temps a les famílies que vulguin visitar la ciutat, amb un ampli ventall de serveis que es podran contractar des d’origen, abans de viatjar.

Les tres impulsores de Barcelona Wink amb el premi com a finalistes del programa Futurisme de Barcelona Activa. Foto: Barcelona Wink.

Dins d’aquests serveis, Barcelona Wink té un producte propi, unes rutes que s’han dissenyat específicament per gaudir en família i que ja s’estan començant a comercialitzar des d’una altra empresa per tenir-les ben rodades. “Són experiències guiades per una animadora amb un perfil d’educadora infantil. Tenen un format de gimcana amb pistes i això permet que els nens puguin arribar a caminar fins a tres hores sense avorrir-se”, explica Sylvie Estrada. Des de la plataforma també incorporen constantment novetats, com un servei babysitter, gràcies a un acord amb una agència de cangurs local, o una col·laboració amb l’empresa d’aparcaments Saba per oferir una targeta multidies a les famílies que arribin a Barcelona en cotxe.

Un projecte premiat en fase de desenvolupament
La idea de crear Barcelona Wink va néixer fa un parell d’anys i el passat mes de novembre es va acollir a la convocatòria que va obrir Barcelona Activa sobre projectes de turisme. De 60 projectes, se’n van seleccionar 20, un d’ells aquest marketplace de serveis. La feina feta des de llavors ja ha començat a donar els seus fruits, ja que Barcelona Wink ha estat distingit com a primer finalista als premis FuTurisme, un guardó dotat amb 6.000 euros.

Fins ara el projecte ha suposat una inversió de 15.000 euros i a partir d’aquest estiu s’espera obtenir finançament per arribar a cobrir els 50.000 euros que es calcula que costarà desenvolupar totalment la plataforma. El model de negoci és la comissió dels serveis que estan publicats a la plataforma, sempre tenint en compte que es busca la qualitat i que, per tant, aquests han d’estar testats per la pròpia plataforma per garantir un nivell de satisfacció òptim. El públic objectiu de Barcelona Wink són famílies de turistes, de Catalunya, l’Estat o estrangeres, que tinguin previst fer una estada de diversos dies a Barcelona i que viatgin amb nens de fins a 12 anys. De moment, la plataforma focalitzarà els interessos en el turisme de França, per proximitat, i poc a poc, es vol anar estenent arreu d’Europa.

Sobre Barcelona Wink
El nucli de Barcelona Wink el formen tres dones que han unit les seves experiències professionals i personals com a mares per crear aquest nou producte destinat a turistes que visitin Barcelona en família i amb criatures. Neus Bas, amb un perfil més de logística i gestió, Isabel Lamblin-Burguet, amb un perfil més de màrqueting i xarxes socials, ja que és una blogger francesa instal·lada a Barcelona. I finalment Sylvie Estrada, amb un perfil més creatiu, que s’encarrega de la gestió, organització i desenvolupament dels productes. A més, el projecte disposa de col·laboradors externs: un dissenyador, un assessor financer i un desenvolupador de la plataforma. També compten amb el servei de tutors que faciliten des de Barcelona Activa.

Declaracions en àudio:

Proposta de turisme familiar (Sylvie Estrada)

validació de les activitats (Sylvie Estrada)

Projecte de dues fases (Sylvie Estrada)

Neix Barcelona Wink, un  marketplace de serveis per a famílies  que visitin Barcelona amb criature Neix Barcelona Wink, un marketplace de serveis per a famílies que visitin Barcelona amb criature

Més informació: MONMAR COMUNICACIÓ · Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 9812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions