Aquest dissabte arrenca a Codorniu la celebració del Centenari de Gràfiques Varias, el principal proveïdor d’etiquetes del sector del cava, que inclou la publicació d’un llibre de la seva història

Imatge històrica de Gràfiques Varias.

El dijous 21 de juny es presenta ‘Varias, una impremta d’etiqueta (1918- 2018)’ al Centre d’Interpretació del Cava, a Sant Sadurní d’Anoia

Sant Sadurní d’Anoia, Juny 2018.- La celebració del Centenari de Gràfiques Varias, la impremta de Sant Sadurní d’Anoia, que tradicionalment ha proveït d’etiquetes al sector del cava, arrenca aquest dissabte, 16 de juny, amb un acte commemoratiu que tindrà lloc al Celler Gran de les caves Codorniu. Serà un sopar festiu en el qual hi prendran part el centenar de treballadors que actualment formen la plantilla de l’empresa, encapçalats pel propietari i director general, Josep Varias Ribot, i també diversos extreballadors que s’han jubilat a la impremta. Al costat del representant de la tercera generació de la família Varias i net del fundador, Josep Varias Bou, hi haurà una àmplia presència de membres d’aquesta nissaga que des de l’any 1918 es dedica a imprimir etiquetes.
L’elecció de Codorniu com a marc de l’acte d’obertura del centenari té molt sentit perquè aquesta empresa de cava ha estat històricament el principal client de Gràfiques Varias al llarg d’aquests cent anys. En el decurs d’aquesta vetllada, els treballadors de la impremta i la família Varias tindran l’honor de ser els primers a tenir a les seves mans un exemplar del llibre Varias, una impremta d’etiqueta (1918-2018), escrit pel periodista Josep Forns i l’historiador Antoni Romeu sobre la història de Gràfiques Varias.

Plantilla de Gràfiques Varias.

Només cinc dies després, el dijous 21 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, hi haurà la

presentació del llibre en un acte obert a tothom que es farà al Celler Gran de la Fassina, ubicat al Centre d’Interpretació del Cava, a Sant Sadurní d’Anoia. Hi prendran part, a més de Josep Varias i els autors del llibre, el fotògraf Blai Carda, responsable d’Óbal Studio, l’empresa que s’ha ocupat del disseny, la coordinació i la producció editorial del llibre, i també l’editor Ramon Nadal, que ha assessorat aquest projecte. Així mateix, l’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia.

Maés informació: MONMAR COMUNICACIÓ • Eudald Aymerich Jou • Tel. 93 812 58 97 • 685 506 531 (whatsapp) • [email protected]

NDP_Aquest dissabte arrenca a Codorniu la celebracio del Centenari de Grafiques Varias, el principal proveidor d\'etiquetes del sector del cava, que inclou la publicacio d\'un llibre de la seva histor NDP_Aquest dissabte arrenca a Codorniu la celebracio del Centenari de Grafiques Varias, el principal proveidor d\'etiquetes del sector del cava, que inclou la publicacio d\'un llibre de la seva histor

DESCARREGA FOTOS I MATERIAL DE SUPORT DEL LLIBRE ‘VARIAS, UNA IMPREMTA D’ETIQUETA (1918-2018)’

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions