Ens recomana

Foto: Francesc Rubí.

Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya

El nostre Gremi de Llibreters de Catalunya té, des del primer moment, a Monmar Comunicació com un dels principals proveïdors i n’estem molt contents i satisfets de la seva feina. El seu treball a l’hora de situar dins l’univers mediàtic les notícies i les activitats que generem o portem a terme els llibreters és molt positiva i eficient. Hi ha també un parell d’àmbits de la seva actuació on cal reconèixer que, sense la seva tasca i assessorament, el resultat no hagués estat tant brillant i efectiu. Em refereixo especialment a la preparació de l’acte de lliurament del Premi Llibreter i a l’organització del Congrés de Llibreters en Llengua Catalana. És esperançador i reconfortant, doncs, veure gent preparada i seriosa, com la de Monmar Comunicació, tira endavant un projecte comunicatiu solvent i competitiu. Enhorabona i endavant!

Foto: http://blocs.xtec.cat

Oriol Izquierdo, exdirector Institució de les Lletres Catalanes

He coincidit amb Monmar Comunicació almenys en dues ocasions. Fa uns anys, en la roda de premsa de presentació del festival “Tocats de lletra” a Manresa. Després, en la preparació i la celebració del primer Congrés de Llibreters en Llengua Catalana de Tarragona. I totes dues vegades m’ha sorprès la capacitat d’implicació en el projecte i la concepció global de l’acte de comunicació.

Monmar Comunicació fa un ús professional i ambiciós dels recursos, senzills i econòmics, que la tecnologia i les xarxes ens posen avui a l’abast. I això, encara que sembli mentida, no és gaire freqüent…

Foto: Benito Urban.

Joaquim Carandell, fundador y exsoci de Benito Urban, SLU, Manlleu

Vull manifestar l’excel·lent treball que estant duent a terme i la bona col·laboració que hem mantingut amb Monmar Comunicació. És de destacar la seva agilitat i professionalitat en la gestió de les tasques de comunicació que els hem demanat, així com també el bon criteri a l’hora de seleccionar els canals i mitjans adequats per arribar al seu destinatari.  Fa bo de veure que una empresa amb un projecte tan interessant, seriós i professional, és capaç de tirar endavant i seguir amb la seva trajectòria. Us desitgem un futur pròsper i brillant.


M. Mercè Cuartiella, escriptora, autora de “Germans, gairebé Bessons” (Premi Llibreter 2012)

Vull felicitar Monmar Comunicació per la seva tasca, tan professional i eficient, com vaig poder comprovar personalment quan vaig ser guardonada amb el Premi Llibreter 2012 per “Germans, gairebé bessons” (Brau Edicions). L’abast de la notícia em va sorprendre perquè, tot i la importància evident del premi atorgat pel Gremi de Llibreters, no sempre és fàcil obtenir el ressò de la premsa. El desplegament de Monmar Comunicació  ens va permetre arribar a un important nombre de mitjans i va fer possible que la notícia es difongués pel territori. Per tot plegat només puc dir: felicitats!

Foto: Joan Puerto.

Blanca Busquets, escriptora i periodista, autora de “La nevada del cucut” (Premi Llibreter 2011)

Es pot treballar de moltes maneres i a Monmar Comunicació hi posen l’ànima. Quan vaig guanyar el Premi Llibreter, el juny del 2011, amb “La nevada del cucut” (Rosa dels Vents), em vaig quedar parada de la seva capacitat per arribar a tots els racons del món de la comunicació. No hi havia mitjà que no en parlés, per petit o gran que fos. I no només a Catalunya: els de Monmar Comunicació arribaven a cada racó on hi hagués un periodista, també a l’estat i a fora. Recordo haver-me quedat realment sorpresa amb la seva feina, i s’ha de tenir en compte que jo treballo en aquest món de la comunicació i, per tant, sé com arriben als mitjans determinades notícies del món de la cultura, que sempre és la Ventafocs al palau de de les mass media. Gràcies, nois, i enhorabona.

Miquel Macià, fundador de Grup Nació Digital

Felicitats a l’Eudald Aymerich per la feina feta des de Monmar Comunicació, una tasca realitzada en un marc difícil i, sobretot, molt nou. Vivim en un temps nou que obliga els bons professionals a estar sempre molt atents als canals emergents de comunicació per tal de conèixer-los i tot seguit saber inserir-hi les necessitats comunicatives de les empreses i institucions. I d’això, Monmar Comuniació n’ha sabut i ho demostra cada dia amb l’excel·lent cartera de clients de qualitat amb què compta. Endavant, i a seguir treballant i millorant cada dia.


Miquel Guarner, secretari general de l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN)

Vull destacar la diligència i professionalitat amb què sempre han dut a terme el seu servei de comunicació en relació a l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN), i la implicació que han mostrat en qualsevol projecte. És una de les empreses de comunicació que millor coneix el sector nàutic i, per tant, això fa que compti amb el coneixement necessari perquè qualsevol acció tingui les garanties necessàries per aconseguir l’èxit i repercussió desitjats. La seva acció continuada des que vam contractar els seus serveis al 2008, sobretot pel que fa al gabinet de premsa, ha contribuït a convertir l’associació en un dels interlocutors de referència dels mitjans de comunicació i l’ha donat a conèixer més enllà dels mitjans especialitzats. La seva voluntat d’estar al dia pel que fa a nous instruments de comunicació i l’ús de nous canals com les xarxes socials han repercutit també en una major efectivitat i en millorar els resultats de la seva tasca cap a nosaltres.

Foto: Mª Teresa Calabús.

Mª Teresa Calabús, propietària Llibreria El Cucut, Torroella de Montgrí

Afortunadament, el Gremi de Llibreters de Catalunya compta amb l’ajut de Monmar Comunicació per gestionar la difusió de les notícies més rellevants del sector. Quan l’Eudald Aymerich, de Monmar Comunicació, ens va trucar per conèixer els detalls del nostre berenar literari vàrem notar, immediatament, un suport, una complicitat que va desfer el neguit que el tema de la difusió ens provocava. La sensació d’estar en bones mans va ser absoluta. No hi ha dubte que dominen la part tecnològica de la seva feina, però no és tan habitual trobar empreses que valorin la part humana amb les relacions comercials, el tracte personal, l’empatia amb el client. Per la Llibreria El Cucut, que Monmar Comunicació tingui la sensibilitat d’estar al costat constant amb el seu client és el seu valor més gran. És per a nosaltres un equip amic, implicat al nostre costat amb els projectes que tenim, un suport eficaç amb el que podem confiar plenament. (Firmat per Mª Teresa Calabús, Magda Riera i Joan)

Ramon Sentmartí, director general de Prodeca i excap de comercialització agroalimentària de Comerç

Escric aquestes ratlles amb molt d’agraïment a la feina que hem pogut fer junts amb l’equip de Monmar Comunicació. Durant el període de llançament i consolidació del portal gastroteca.cat, impulsat per la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Monmar Comunicació hi va aportar molt de talent, idees i un treball rigorós i de molt bona qualitat. Amb l’edició del butlletí mensual, la redacció de notícies, realització d’entrevistes, tant en text com en vídeo, reportatges, etc., van contribuir amb escreix a potenciar la gastroteca i ampliar el seu ressò i abast. Vull agrair-vos molt sincerament aquest temps de treball conjunt i desitjar-vos un futur amb molta activitat, on contribuïu a difondre i posar en valor molts més projectes i iniciatives, i amb l’empenta, el tremp i la professionalitat que us caracteritza. Moltes gràcies i per molts anys!

Foto: Roger Casero.

Guillem Terribas, exdirector de la Llibreria 22, Girona

Monmar Comunicació aconsegueix allò tant difícil que és sobresortir i fer-se notar: fent que ens mirem i llegim el que ens comunica i d’allò que ens informa. Que d’això es tracta i és el sentit de l’existència d’una agència de comunicació. Això només s’aconsegueix amb professionalitat, amb experiència i, sobretot, amb educació. Per molts anys gent de Monmar Comunicació, us ho heu guanyat!


Tony Ylla-Català, exsoci fundador Gustos-Menjar de la Terra, Vic

L’abril de 2012 vam obrir la nostra primera botiga de productes alimentaris de proximitat i vam poder comptar amb la col·laboració de Monmar Comunicació. Degut a la realització d’un projecte innovador, incorporant la primera màquina de vending de carn del nostre país i també gràcies a la bona feina feta per Monmar Comunicació, la notícia va sortir en la majoria de mitjans de comunicació nacionals (veure clipping). Moltes gràcies per la feina feta i esperem poder comptar pròximament amb els vostres serveis. Moltes felicitats!


Eduard Garrell, exsecretari tècnic del Gremi de Llibreters de Catalunya

L’any 2008, el Gremi de Llibreters de Catalunya, va percebre la necessitat de disposar d’un gabinet de comunicació que fes les tasques de suport dels dos esdeveniments cabdals en el quefer dels llibreters: la Diada de Sant Jordi i el Premi Llibreter; per altra banda, també es va voler donar a conèixer l’enorme esforç que els llibreters fan per la difusió de la lectura i posar en evidència la xarxa singular de llibreries de la qual els catalans tenim la sort de disposar. Aquest projecte va ser confiat a Monmar Comunicació, un gabinet de comunicació creat per un jove periodista que immediatament va sintonitzar amb les necessitats del Gremi i va comprendre les peculiaritats del sector. Avui Monmar Comunicació és part integrant i imprescindible de l’organigrama executiu del Gremi de Llibreters. Gràcies al seu suport i professionalitat, l’organització de la Diada de Sant Jordi és model i exemple per altres col·lectius professionals, i la repercussió mediàtica del Premi Llibreter s’ha consolidat al llarg dels darrers anys; a banda, també l’organització i la tasca de secretaria del 1er Congrés de Llibreters en Llengua Catalana, que va dur a terme Momar Comunicació, ha estat reconeguda com a impecable.

Pere Fàbregues, exllibreter de la Formiga d’Or-Happy Books, Barcelona, i membre del Gremi de Llibreters

Per les circumstàncies de proximitat i temps m’ha tocat fer freqüentment de portaveu del Gremi de Llibreters i també d’altres entitats. He de dir que fer-ho acomboiat per Monmar Comunicació ha estat un plaer i m’ha permés fer la feina amb més coneixement i en el “tempus” més apropiat. No sempre les experiències amb d’altres llocs on m’ha tocat fer-me present públicament han estat tan profesionalment ben ateses i això fa que encara valori més el tenir a prop una bona guia i una agenda ben clara. Si a tot això hi puc afegir que el tracte amb l’equip de Monmar Comunicació ha estat sempre fluid i palesament amigable, sense deixar de banda l’exigència necessària, crec que expresso ben clar i alt que és una sort tenir-los al costat. Que duri!

Foto: Gastroteca.cat.

Tomàs Garcia, propietari casa rural Can Gual, L’Ametlla del Vallès

És de gran ajuda saber que us tenim a prop en ànima i esperit per continuar donant-nos les eines necessàries i l’ajuda que ens heu proporcionat des que ens vam conèixer. Com, per exemple, en la formació en xarxes socials que ens vàreu impartir per tal d’aclarir i marcar un objectius concrets en les noves maneres de comunicar amb els clients. Us desitgem des de casa rural Can Gual tota la sort que us mereixeu i us heu guanyat fent les coses com cal.


Foto: L'Altell.

Irene Tortós-Sala, propietària Llibreria l’Altell, Banyoles

Conec el treball de Monmar Comunicació de manera indirecta i alhora directa a través del Gremi de Llibreters. Monmar Comunicació és qui en gestiona tota l’agenda. A més és qui va dur a terme la secretaria i el gabinet de premsa del Congrés de Llibreters de Tarragona 2012. M’agrada com treballen, el seu esforç, la seva seriositat a l’hora de qualsevol nou projecte. Les bones maneres i les ganes de promocionar qualsevol de les tasques que els hi són encomanades. En el cas de la Llibreria l’Altell, sempre que he passat informació de qualsevol activitat relacionada en la promoció del llibre i la lectura ho he vist reflectit a l’agenda del Gremi i fins i tot als mitjans de comunicació. Per tant, que per molts anys estiguin en actiu!


Foto: Ramon Ferrandis.

Fe Fernàndez, propietària llibreria L’Espolsada Llibres, Les Franqueses del Vallès

És de valents emprendre en aquests temps i encara ho és més convertir-se en una empresa de comunicació especialitzada en el món del llibre. Gràcies a la seva tasca al capdavant del Gremi de Llibreters en l’organització del Premi Llibreter i també en la comunicació i organització del primer Congrés de llibreters en Llengua Catalana hem guanyat en presència als mitjans i en prestigi com a col·lectiu. Des d’aquí vull agrair el suport que hem rebut les llibreries i desitjar-vos un per molts anys i per molts llibres!

He coincidit amb Monmar Comunicació almenys en dues ocasions. Fa uns anys, en la roda de premsa de presentació del festival "Tocats de lletra" a Manresa. Després, en la preparació i la celebració del primer Congrés de Llibreters en Llengua Catalana, aquest febrer a Tarragona.
I totes dues vegades m’ha sorprès la capacitat d’implicació en el projecte i, sense gens d’afany de protagonsime, la concepció global de l’acte de comunicació. Què vull dir?

Després de la roda de premsa de “Tocats de lletra”, l’equip de Monmar va enregistrar amb una càmera unes breus entrevistes als que hi havíem intervingut i aquell mateix vespre les va posar en circulació per la xarxa. El web creat per al Congrés va aixoplugar durant les setmanes anteriors reflexions de diversos professionals del circuit del llibre, de manera que així s’implicava i alhora es podia escoltar moltes més veus que les que s’hauria pogut encabir en el programa. 

Es va tractar de propostes originals i sorprenents? Gens ni mica, i aquesta és una de les seves gràcies principals. Monmar va fer un ús professional i ambiciós dels recursos, senzills i econòmics, que la tecnologia i les xarxes ens posen avui a l’abast. I això, encara que sembli mentida, no és gaire freqüent…

Oriol Izquierdo
Director
Institució de les Lletres Catalanes

Web programada per ciclick web solutions