Presentació

presentacio3

Experts en comunicació, especialistes en mitjans

Nascuda al 2007, Monmar Comunicació és una empresa amb una llarga experiència en la creació d’instruments i estratègies comunicatives per a petites i mitjanes empreses i organitzacions de sectors diversos (l’administració, la nàutica, el turisme, la gastronomia, la cultura, l’art, la formació, el medi ambient, la indústria, els serveis, etc).

Treballem per promoure i donar visibilitat a les iniciatives dels nostres clients i que així puguin arribar al seu públic objectiu ja sigui mitjançant el nostre gabinet de premsa, la publicitat, el disseny, internetles xarxes socials. Som especialistes en la redacció de notes de premsa i l’organització de convocatòries de mitjans. Hem creat un efecte sistema propi d’enviament de notes de premsa amb més de 6.500 contactes. Podeu veure tots els nostres serveis aquí.

Comptem amb un equip extern pluridisciplinar amb experiència format per periodistes, experts en vídeo, dissenyadors i creatius. Prop d’un centenar de clients com el Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya, el Centre d’Arts Contemporànies de Vic, el Gremi de Llibreters de Catalunya, el Gremi de la Indústria i la Comunicació de Catalunya, el Consorci del Lluçanès, Quality Espresso, l’Institut La Garrotxa, l’Escola de Formació Professional ‘Antoni Algueró’, la Fundació Mar, l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics, Benito, Novatilu, etc, avalen la nostra trajectòria.

Web programada per ciclick web solutions