Màrqueting i estratègia a les xarxes socials

Oferim a les organitzacions un servei d’implementació estratègica i gestió en xarxes socials com Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, Pinterest, etc.

- Anàlisi inicial / pla de mitjans socials: creem el pla de mitjans socials i, d’inici, avaluem la situació actual i les característiques de l’activitat per determinar els canals més adequats i la millor manera de tenir-hi presència.

- Dinamització i seguiment: dinamitzem i actualitzem amb continguts interessants cada perfil i canal perquè creixi i pugui incorporar nous seguidors i obtenir els fruits desitjats. També organitzem accions promocionals com sortejos, concursos, patrocinis de posts, etc.

- Avaluació final: avaluem els resultats obtinguts en cada un dels canals i l’acompliment dels objectius marcats al pla de mitjans socials i n’informem a cada client.

- Formació: ens encarreguem de proporcionar formació a les organitzacions perquè puguin treure profit de les xarxes socials. Participem en debats i xerrades i realitzem cursos i tallers de formació ocupacional.

Respostes

  1. Un aniversari per fer balanç i encarar el futur amb força | MONMAR COMUNICACIÓ

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions