Màxima difusió entre els mitjans de comunicació

teclat3

El nostre gabinet de premsa actua d’enllaç entre un client i els mitjans de comunicació ja sigui enviant notes de premsa o bé organitzant una convocatòria de mitjans amb l’objectiu de buscar la màxima difusió possible. Posteriorment, recopila els espais publicats en un dossier o clipping.

Comptem amb un sistema de distribució de notes de premsa propi, amb més de 6.500 contactes de mitjans i periodistes que s’actualitza a diari i que és molt efectiu ja que segmenta els enviaments per categories com cobertura, tema i idioma.

També elaborem plans de comunicació per detectar i solucionar les necessitats comunicatives dels clients i oferim suport a departaments de comunicació d’institucions i empreses incorporant-nos com a part de la seva estructura.

A banda, també tenim un servei de creació de fotografies i creació de continguts com notícies, reportatges, entrevistes, articles d’opinió, anàlisis, etc, en format de text, àudio o vídeo per a revistes i publicacions corporatives, portals, webs, etc, i per a mitjans de comunicació. A més, creem instruments de comunicació com butlletins electrònics.

Web programada per ciclick web solutions