Creació de campanyes publicitàries on line i off line

Ajudem els nostres clients a optimitzar la seva inversió publicitària amb la confecció d’un pla de mitjans que reculli els canals de comunicació més adequats per  promoure el seu producte o servei tenint en compte el perfil de l’audiència, difusió, cobertura i tarifa.

El nostre ampli coneixement del mapa de mitjans, siguin locals, generalistes, territorials, temàtics, etc, i també del seu funcionament, i la nostra capacitat de negociació ens permet crear campanyes efectives i que obtinguin el ressò que busquen, amb un cost ajustat per al client.

També ens fem càrrec de gestar la idea inicial i desenvolupar-la. Assumim des de la creació del missatge fins a la compra del espais als mitjans de comunicació i el seu seguiment. A més, realitzem la creació dels anuncis en els formats requerits, ja sigui per a premsa, ràdio, televisió o internet.

Hem incorporat també la compra, gestió i optmització de campanyes publicitàries i accions a Google (Google Adwords) i a les xarxes socials (Facebook Ads, Twitter Ads, Linkedin Ads, etc).

Web programada per ciclick web solutions