El gestor on-line d’enviaments, imprescindible per una gestió eficient de la base de dades

La base de dades (sigui de mitjans o d’empreses) s’ha de gestionar de manera eficient i per això cal tenir una eina adequada que estigui en línia i que sigui fàcil de manejar i actualitzar. Hi ha en el mercat diferents opcions (algunes de gratuïtes però amb limitacions, com MailChimp). A Monmar Comunicació, hem optat per una interfície confeccionada per Ciclick ad hoc (la versió estàndard que es comercialitza s’ha batejat amb el nom de Smailing encara que de moment la seva web no està operativa) i que és perfectament aplicable a qualsevol tipus d’organització o empresa. A continuació intentarem explicar el seu funcionament a través de les següents imatges. Podeu fer clic a cada imatge per veure-la en una mida més gran.

Si voleu més informació de la nostra interfície, Smailing.net o bé de com millorar la teva base de dades, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Podeu subscriure-us al nostre web per rebre totes les actualitzacions per correu electrònic o bé seguir el fil RSS del nostre blog per rebre consells sobre com gestionar un gabinet de premsa i millorar la comunicació corporativa d’una empresa i organització així com les últimes tendències del sector.

Accés a la interfícia. Podem crear diferents usuaris als quals se'ls dóna permisos per accedir a una part determinada del gestor.

Una de les segmentacions absolutament necessàries és la del territori on té cobertura el mitjà.

Els mitjans i les notes de premsa es classifiquen en camps com la temàtica.
Fitxa d'un mitjà entrat a la base de dades. Es tracta d'un mitjà generalista, amb segmentacions com territori, idioma i temàtica.
Les notes de premsa tenen un editor que permet incorporar imatges com un logotip i enllaços. L'enviament es programa perquè es faci automàticament.
Els filtres determinaran a quins mitjans s'envia cada nota de premsa així com l'hora i el dia.
Una vegada enviades, les notes de premsa queden classificades cronològicament a la interfície. També podem fer proves d'autoenviament.
La interfície permet controlar les lectures que té cada nota de premsa a temps real.
Incorpora un cercador de mitjans amb diferents camps.
Fitxa interna d'un mitjà on consten els periodistes que hi treballen classificats per seccions i les dades de contacte.
La interfície remet als mitjans destinataris a la nota de premsa on-line perquè puguin descarregar-se-la còmodament, i també els arxius associats com fotos.

One Reply to “El gestor on-line d’enviaments, imprescindible per una gestió eficient de la base de dades”

Leave A Comment