El conveni de col·laboració que acabem de signar la revista Retalls de Cultura, Grup Nació Digital (GND) i Monmar Comunicació, com a impulsora de l’acord, és una iniciativa que acosta dos suports, el digital i el de paper, que, lluny de rivalitzar com alguns pensen, poden complementar-se perfectament. Només cal veure els nombrosos mitjans digitals que busquen promocionar-se fora de la xarxa (amb anuncis a la premsa, publicitat estàtica i tanques al carrer, etc), i que tots els mitjans convencionals compten actualment amb una versió on-line, per adonar-se de l’interès dels uns i els altres en captar públics dels respectius canals. L’acord inclou la cessió d’espais publicitaris entre LaGarrotxa.info i ElRipollès.info i Retalls de Cultura que publica 10 números anuals i que reparteixen gratuïtament a comerços, ajuntaments i oficines de turisme del Ripollès i punts d’Osona i La Garrotxa. ElRipollès.info i Retalls de Cultura han contribuït a diversificar el mapa de mitjans de la comarca d’El Ripollès. Veure notícies publicades a Osona.com, ElRipollès.info i LaGarrotxa.info

Foto de l'acord de col·laboració entre Retalls de cultura i ElRipollès.info.

Leave A Comment