Projectar la nàutica des dels grans mitjans (i espais publicats)

Quan el 2008 vam assumir la comunicació d’ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics), érem conscients del repte que suposava voler projectar la imatge del sector nàutic i de l’associació més enllà dels canals especialitzats, donada la poca atenció que hi dispensen els grans mitjans. Però també estàvem convençuts que si aconseguíem explicar personalment als seus responsables la dimensió social i econòmica de la nàutica a Catalunya i els múltiples projectes engegats per ADIN, tindríem possibilitats d’augmentar l’interès pels temes nàutics als canals de difusió majoritaris i generalistes.

A desembre de 2009, gairebé dos anys després d’haver començat la ronda de contactes amb els mitjans, podem fer-ne un balanç positiu vista la resposta rebuda i els espais publicats en diaris, ràdios i televisions de referència, com el TN de TV3, La Vanguardia (12/11/09), Lavanguardia.es (12/11/09), Elpunt.cat (11/11/09), El Punt (11/11/09), La Vanguardia (6/11/09), El Mundo (8/11/09), El País (6/11/09), El Periódico (8/11/09) o bé al 2008: La Vanguardia (1)(2), (3) i (4)El Periódico, El País, El Mundo, ABC, Avui, El Punt, Catalunya Informació, TV3, etc. Una tendència que esperem es mantingui en el futur i, per què no, pugui fins i tot créixer per seguir fent-se ressò de les accions engegades per ADIN i per altres entitats vinculades a la nàutica com el Fòrum Marítim Català.

 Entrevista d’Àlex Bosch a Narcís Cadavid emesa a Economia i Empresa de Catalunya Informació dijous 25/06/2009; min. 15.50.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1pL03rDZU6c]

[wpvideo OyoJAKpp]

[wpvideo uAUsDHKm]

Leave A Comment