Conde, substitut de Puig al capdavant del Saló Nàutic de Barcelona

El nomenament de Luis Conde com a nou president del Saló Nàutic de Barcelona emplena el buit que havia deixat Enric Puig en el càrrec després de la seva sobtada mort i que havia cobert Jordi Salvat interinament. Amb aquesta designació, el Saló tanca un dels temes més urgents de la seva agenda de cara a la 48ª edició, que es preveu complicada a causa de la crisi. Amb una llarga trajectòria en el món de la banca, Conde és fundador de Seeliger y Conde, consultoria que es dedica a la selecció de directius per a empreses, i coneixedor del sector nàutic ja que forma part del comitè organitzador del Saló i presideix Marina Port Palamós.

Per veure la nota de premsa emesa pel Saló Nàutic de Barcelona, cliqueu aquí.

Conde, nou president del Saló Nàutic de Barcelona.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions