L’efecte dominó de l’e-book (espais publicats)

Està demostrat que els mitjans es retroalimenten i que, quan un tema es converteix en actualitat i aconsegueix ‘colar-se’ en l’agenda d’alguns canals de referència, és probable que de retruc altres mitjans optin també per reproduir-lo, més enllà de l’interès social que pugui tenir. És el que ha passat amb el llançament de l’e-book per part de Happy Books que, després d’aparèixer a mitjans de gran difusió ha encadenat nombroses aparicions en una espècie d’efecte dominó de la notícia. A banda dels espais que podeu llegir, veure i escoltar en aquest post, també se n’han fet ressò més recentment: Cuatro i CNN + (a sota), El Mundo (9/01 i 15/01), El 9 Nou, Regió 7, el Bloc L’illa dels Llibres i el Bloc Escriviure.
[wpvideo a3oVIRKT]
Podeu escoltar els espais radiofònics clicant en el reproductor:
Cabaret elèctric, Icat FM, 12-01-09
Via directa, Ràdio Sant Andreu, 12-01-09
Què està passant?, Ràdio 4, 12-01-09
Bernat Fàbregues, de Happy Books, entrevistat a Ràdio 4.
Bernat Fàbregues, de Happy Books, entrevistat a Ràdio 4.

Leave A Comment