Una jornada digital pionera a Ripoll

La jornada sobre Tecnologies d’Informació i Comunicació (TIC) i premsa digital de dissabte que ve a Ripoll estableix un precedent important. D’entrada, perquè per primer cop es posen en comú experiències d’ens públics i privats del Ripollès en aquest camp (Ajuntament de Ripoll, Consell Comarcal, Fundació Televall i Unió de Botiguers); en segon lloc, perquè el programa inclou experts com Josuè Sallent, director general de la Societat de la Informació; l’empresari Eudald Domènech, un dels primers a veure les possibilitats de negoci a la Xarxa, i Arnau Urgell, responsable del diari digital ElRipollès.info; i en tercer lloc, perquè l’acte es transmetrà en directe a través d’Elripolles.info i Naciodigital.cat, un fet inèdit fins al moment a la comarca. La jornada, que organitza Grup Nació Digital amb la col·laboració de Monmar Comunicació, l’Ajuntament de Ripoll, Informa-TIC, Eurona i SITIC, neix amb expectatives d’esdevenir un fórum permanent que impulsi l’ús de les TIC i la Xarxa com a mitjans d’informació i coneixement al Ripollès.

 

Per descarregar-te el programa clica aquí; la convocatòria de premsa aquí.

Leave A Comment