La crisi afecta els hàbits de lectura

La crisi no només ens afecta la butxaca, també ho fa en els nostres hàbits de lectura i de compra de llibres. Ara, es venen més llibres de cuina, bricolatge i d’autoajuda i menys guies de viatge la qual cosa indica que molt possiblement ens quedem més a casa, viatgem menys i hem reduït els àpats al restaurant. Rac 1 s’ha fet ressò d’aquesta tendència a partir d’una valoració des del Gremi de Llibreters i de la seva presidenta, Imma Bellafont, que també ha analitzat el nivell de lectura dels catalans a la mateixa emissora com a prèvia de la campanya “Tasta’m” engegada pel govern per incentivar l’hàbit de llegir entre els catalans. 

Per escoltar la notícia sobre els canvis d’hàbits de lectura, descarregueu-vos l’arxiu mp3 (arxiu INFO_TOT_ES_POSSIBLE; dimecres_12-11-08) (minut 6.45); per escoltar Bellafont parlar sobre els hàbits de lectura descarregueu-vos l’arxiu mp3 (diumenge 9-11-08; arxiu INFO_100 METRES) (minut 11.50). Des del calendari que hi ha a la pàgina del web de rac a la carta podeu triar el dia per descarregar-vos el programa desitjat.

Leave A Comment