ADIN valora la crisi en mitjans de gran difusió

El Saló Nàutic de Barcelona, referent internacional, es també un dels pocs moments de l’any en què la nàutica entra a les agendes dels mitjans de gran difusió. Les principals televisions, diaris i emissores de ràdio es fan ressò de l’esdeveniment en alguns dels seus espais, aquest any molt centrats a la crisi. Precisament, aquests mitjans, com La Vanguardia 10/11/08 i LV 11/11/08, El Periódico o Dossier Econòmic, han volgut comptar amb l’opinió del president d’ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics), Narcís Cadavid, per analizar com afronta el sector l’actual cojuntura econòmica. A Monmar Comunicació  ens hem encarregat de facilitar-los la feina. A més, l’associació ha presentat durant la fira els resultats d’un estudi sobre recursos humans realitzat junt al Saló Nàutic i subvencionat pel govern català i que reclama la creació de més cicles formatius perquè el sector pugui guanyar competitivitat i no hagi de contractar professionals a l’estranger.

Per descarregar-te el que han publicat sobre ADIN durant el Saló Nàutic de Barcelona en les seves edicions de paper Dossier Econòmic clica aquí; La Vanguardia (10/11/08)  aquí; La Vanguardia (11/11/08) aquí; i El Periódico aquí. Per descarregar-te les conclusions de l’estudi, clica aquí; l’estudi complet aquí. 

González (Acces Turismo), Freixas (Saló Nàutic Barcelona), Cadavid (ADIN), en la presentació de l'estudi de RR.HH.
González (Acces Turismo), Freixas (Saló Nàutic Barcelona) i Cadavid (ADIN) en la presentació de l'estudi de RR.HH.

En el Salón Náutico, ADIN ocupa un estand junto al de empresas asociadas.
Al Saló Nàutic, ADIN comparteix estand amb empreses associades.

Leave A Comment