Innovar: aquest concepte tant de moda últimament era el que ens unia (a banda, és clar, del reconeixement que suposa guanyar un premi i de l’incentiu econòmic) a les prop de quaranta empreses que aquest any s’han presentat a la segona edició dels Premis Innovacat que organitza l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu (OPE) i que ens vam poder conèixer a principis de juliol a l’acte de lliurament. El de Monmar Comunicació, presentat en col·laboració amb Grup Nació Digital, consistia en la creació d’un diari digital nàutic amb grans possibilitats tecnològiques i una renovació regular dels continguts. Va ser interessant escoltar les reflexions d’un empresari d’èxit, Joan Font, director general de Bon Preu, patrocinador dels premis junt amb Girbau i Fundició Dúctil Benito, que va destacar la honestedat i transparència com a úniques vies perquè un negoci qualli; o bé les d’Eugènia Bieto, d’Esade, que va apel·lar a l’austeritat i a la perseverança com a claus per poder aspirar a l’èxit empresarial. Però va ser Josep Puigdollers, de Gepork, que va endur-se un dels premis, l’encarregat de donar la raó més inapel·lable de tota la nit: per què creus que el teu projecte ha de ser el guanyador?, li demanaven en un vídeo. “Perquè som millors”. Davant de tanta evidència, sobre qualsevol comentari.

Imatge de final de l'acte, amb tots els premiats.
Joan Font, de Bon Preu, en un moment dels premis.
Consignes per als nominats abans de començar el lliurament.

Leave A Comment