Un ratolí que trascendeix fronteres (i espais publicats)

La difusió de qualsevol iniciativa relacionada amb el món infantil a través d’uns mitjans de comunicació adreçats majoritàriament al públic adult sempre és difícil. No obstant, hi ha productes que trascendeixen qualsevol classificació i aconsegueixen, per la seva naturalesa i singularitat, captar l’atenció dels públics més diversos i també dels mitjans. És el cas d’Edicions Casablanca, una particular editorial de Taradell, propietat d’un matrimoni que treballa a una casa de pagès on organitzen visites per a escoles des de fa 15 anys i que ha sabut fer-se un lloc entre les preferències dels més petits amb una col·lecció de contes que relata com és la vida en una masia. La qualitat de les històries i dibuixos, de la mà de l’il·lustrador Scaramuix, i la perseverança per promocionar els llibres d’aquests singulars editors ha fet que no només s’hagin fixat en ells els mitjans locals, como Ràdio Vic, Osona Comarca, Osona.com, Mesosona.cat, Elter.net, diari més La Marxa i El 9 Nou sinó altres mitjans de major difusió como Rac 1 (escoltar a sota) (també publicat al bloc del programa), Icat FM (escoltar a sota), TV3 (a partir min. 16:52), Presència, Directe.cat i el portal 3cat24.cat.

El món, Rac 1, minut 9 De tots colors, Ràdio Vic, 5-06-08 Icat FM, 28-07-08

[youtube=http://es.youtube.com/watch?v=1oYMp3fVPqM]

Leave A Comment