Quan em vaig asseure en un hotel de Barcelona amb Javier López a escoltar la proposta d’ocupar-me de difondre el sistema de neteja sense aigua Ecowash entre els mitjans, no tenia massa clar si havia d’acceptar l’encàrrec. No sabia si m’estava prenent el pèl, la veritat: com podia ser que amb un esprai i un drap es pogués deixar un cotxe net com una patena? Sabia que, a causa de la sequera, podia ser un argument interessant de cara als mitjans però també temia que Ecowash no fos tan eficaç com me’l pintaven. Doncs bé, no només era veritat, sinó que la primera vegada que vaig poder comprovar personalment els seus efectes a TV3, vaig quedar impressionat. En poca estona i a base de drap i esprai vam deixar impecable un cotxe per al programa El club que, pel fang que tenia, semblava sortit del París-Dakar. A partir d’aquí, s’han succeït les aparicions d’Ecowash en mitjans com Canal 9, 7 Región de Murcia, Canal Sur, IB3 de Baleares, COM Ràdio, etc, i que han portat a potenciar la imatge de la central de franquícies de Torrevella i a associar-la amb la innovació i l’estalvi d’aigua.

Com t’ho diria, COM Ràdio, minut 2:30

[youtube=http://es.youtube.com/watch?v=iqVmUOpq1Us]

Leave A Comment